Vitamine si minerale pentru vegetarieni

Timp estimat de citire:

0 minute, 58 secunde

Alimentatia vegetarienilor si veganilor poate avea carente de vitamine si minerale cauzate de lipsa alimentelor de origine animala. Doppelhertz aktiv pentru Vegetarieni Vitamine + Minerale contin mineralele calciu si fier, oligoelementele zinc si iod, precum si vitaminele B1, B2, B6, B12 si D. Ele sunt adaptate in mod optim necesitatilor unei alimentatii vegetariene si vegane si ajuta la acoperirea si echilibrarea necesarului acestor substante nutritive.

  • Vitaminele B1, B2 si B6 contribuie la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Vitamina B12 contribuie la procesul de diviziune celulara, la formarea globulelor rosii si la functionarea normala a sistemului nervos.
  • Calciul si vitamina D3 sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la functionarea normala a sistemului muscular.
  • Fierul contribuie la formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei si la transportul normal al oxigenului in corp.
  • Oligoelementul zinc contribuie la fonctionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea vederii normale si la functia cognitiva normala.
  • Iodul contribuie la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.

Chiar si un comprimat pe zi poate contribui, in cazul alimentatiei vegetariene si vegane, la compensarea necesarului de vitamine, minerale si oligoelemente importante.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate