Top 5 super actori fit pe Instagram

Timp estimat de citire3 minute, 13 secunde

E ușor să te uiți la vedetele de la Hollywood și să presupui că se antrenează încontinuu. Să fie în formă maximă e oarecum jobul lor. Dar între filmări maraton, întâlniri și călătorii poate fi dificil chiar și pentru ei să-și găsească timpul necesar pentru a-și lucra corpurile. Aceste 5 superstaruri sunt foarte pasionate de fitness și nu ratează nicio ocazie de a se antrena.

Mai mult, acești tipi împărtășesc fanilor pe platforma Instagram diverse idei și programe de antrenament, ori poze în ipostaze sportive, pentru a demonstra că pentru un fizic lucrat munca trebuie să fie reală.

Dwayne “The Rock” Johnson

Followers: 196 milioane

Cel mai bine plătit actor din lume și probabil cel mai fit actor de la Hollywood, The Rock, în vârstă de 48 de ani, afirmă că abia are timp să doarmă, dar nu trage niciodată chiulul de la sală. Alături de poze din filmele care l-au făcut celebru, actorul postează clipuri cu diverse antrenamente și fotografii din sala de fitness. Recent, firma de echipamente sportive Under Armour a realizat o pereche de pantofi sport pentru fitness, numiți Project Rock, pe care Dwayne îi promovează.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Comin’ to you on a dusty road Good lovin’ I got a truckload”💪🏾 Appreciate the mana these past two weeks SoulMan. The lift was needed. #weearnedthisone✊🏾

O postare distribuită de therock (@therock) pe

Kevin Hart

Followers: 98,6 milioane

Celebrul comediant ia fitnessul foarte în serios. În ultimul timp a devenit extrem de pasionat și nu ratează niciun antrenament, având chiar un antrenor personal care călătorește peste tot cu el. Postează des clipuri de la sală în care face diverse exerciții izometrice, dar și clipuri în care practică boxul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting better together…. Me & My Son #Harts

O postare distribuită de Kevin Hart (@kevinhart4real) pe

Vin Diesel

Followers: 65,4 milioane

Starul din Fast&Furious este foarte prezent pe Instagram și postează des fotografii și clipuri în ipostaze sportive, promovându-și cel mai recent film, Blood Shot. Se menține în formă maximă la cei 53 de ani pentru a-și realiza singur cascadoriile și a arăta ca un adevărat super star al filmelor de acțiune.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay human…

O postare distribuită de Vin Diesel (@vindiesel) pe

Chris Hemsworth

Followers: 43,9 milioane

Nu poți avea un top al actorilor fit fără zeul Thor din Universul Marvel. Australianul Chris Hemsworth s-a propulsat în ultimii 10 ani în topul celor mai iubiți actori. Fizicul intens lucrat n-a făcut decât să-l ajute să intre mai ușor în rolul personajelor. Postează deseori pe Instagram clipuri cu antrenamente, mai ales de tip funcțional și promovează intens un program de fitness (centr.com)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Live healthier, happier and stronger. Sign up now for a free 7 day trial! #eat #train #live #eattrainlive @centrfit click the link in bio

O postare distribuită de Chris Hemsworth (@chrishemsworth) pe

Jason Statham

Followers: 25,1 milioane

Starul britanic al filmelor The Mechanic sau The Transporter poate să joace ușor și rolul eroului, și al personajului negativ. Postează fotografii în diverse poziții de arte marțiale și diverse clipuri cu exerciții, precum tracțiuni și antrenamente izometrice. Pentru că este un bun practicant al artelor marțiale, iată și dovada – un clip în care desface capacul unei sticle lovindu-l cu piciorul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#bottlecapchallenge #challengeaccepted @erlsn.acr This thing landed on my head from @johnmayer but will quickly go to a couple of fellas we’ve seen do push ups badly. All yours @guyritchie and @jmoontasri

O postare distribuită de Jason Statham (@jasonstatham) pe

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate