Rilastil, in premiera pentru frumusetea romancelor

Timp estimat de citire1 minut, 36 secunde

Preocuparea pentru frumusete si pastrarea frumusetii este o constanta a femeilor din toate timpurile si din intreaga lume. De aceea si lansarea, in premiera pe piata din Romania a produselor Rilastil, gama de dermato-cosmetice premium din Italia disponibile in farmaciile Catena, s-a bucurat de un mare interes.

Cei peste 200 de invitati care au fost prezenti la evenimentul de lansare al produselor Rilastil i-au ascultat cu interes pe Federico Monaci si Alessandra Tavecchio, reprezentantii Institutului Ganassini (fondat in 1935 de Domenico Ganassini di Camerati), Carmen Popescu, specialist marketing dermato-cosmetice Catena si Raluca Cristea, farmacist diriginte Catena. Acestia au vorbit despre produsele Institutului Ganassini nou intrate pe piata romaneasca.

La eveniment au mai fost prezenti specialisti in cosmetica si beauty, medici dermatologi, jurnalisti de specialitate, bloggeri, femei de afaceri, designeri si de vedete din show-biz: Nico, Ozana Barabancea, Cristina Deleanu si Eugen Cristea, Olga Balan, Alina si Romeo Negoiasa (Alesis), Monalisa Basarab ș.a.

Gama premium care se adreseaza principalelor probleme ale pielii

Rilastil se pozitioneaza pe segmentul dermato-cosmetice premium si contine produse care se adreseaza principalelor probleme ale pielii: acnee, pete pigmentare, ten deshidratat, piele atopica, riduri, celulita, vergeturi, cicatrici si xeroza. Eficienta produselor, disponibile in farmaciile Catena, este garantata de principii active inovatoare, formule speciale, ambalaje realizate din materiale care pastreaza integritatea formulelor, studii clinice si prelucrare de calitate.

Iata care sunt principalele probleme ale pielii carora li se adreseaza gama de produse Rilastil ce se gasesc in farmaciile Catena:

Produse pentru curatare si hidratare

– gama Rilastil Daily Care

– gama Rilastil Aqua

Produse pentru riduri de expresie, riduri gravitationale, luminozitate, stres oxidativ

– gama Rilastil Hydrotenseur

– gama Rilastil Progression

Produse pentru piele sensibila, hiperpigmentare, acnee, eczeme, dermatite, iritatii, xeroza

– gama Rilastil D-Clar

– gama Rilastil Acnestil

– gama Xerolact

Produse pentru uz corporal: vergeturi, celulita, elasticitate si tonifiere

– gamele Rilastil Lipofusion, Rilastil Hydrafusion, Rilastil Elasticizzante și Rilastil Stretch Marks

Produse pentru uz pediatric

– gama Rilastil Dermastil Pediatric

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate