Revidox mentine o minte sanatoasa intr-un corp activ

Timp estimat de citire3 minute, 6 secunde

Sistemul nervos central este responsabil de coordonarea intregului organism, asigurand buna functionare si un nivel optim de activitate organelor interne. De asemenea, este cel care asigura fluenta contactelor sociale, a identitatii si a memoriei. Celulele care alcatuiesc sistemul nervos central (creierul) sunt vitale pentru buna desfasurare a procesului cognitiv, de aceea trebuie protejate si trebuie sa li se asigure un status optim de functionare.

Sistemul nervos central este responsabil de coordonarea intregului organism, asigurand buna functionare si un nivel optim de activitate organelor interne. De asemenea, este cel care asigura fluenta contactelor sociale, a identitatii si a memoriei. Celulele care alcatuiesc sistemul nervos central (creierul) sunt vitale pentru buna desfasurare a procesului cognitiv, de aceea trebuie protejate si trebuie sa li se asigure un status optim de functionare.

Creierul este cea mai importanta parte a unui organism. Acesta este responsabil de functionarea corecta a tuturor proceselor corpului, care includ bataile inimii, respiratia, digestia, miscarile musculare, vorbirea, dar si cele cinci simturi. Creierul este responsabil si de procesul memoriei, emotii si rationament.

Corpul poate fi comparat cu un computer imens, iar creierul, cu procesorul sau. Apasand tastele unui computer, sunt trimise date procesorului sau, pe care acesta le converteste in cuvintele care vor aparea pe monitor. Creierul nostru functioneaza asemanator. Prin ochi, urechi, nas, limba si piele, ii trimitem creierului nostru milioane de date sub forma de imagine, sunete, mirosuri, gusturi si senzatii. Creierul elaboreaza toate aceste lucruri si actioneaza in consecinta, comandand corpului sa realizeze miscari si functii diferite.

Ca urmare a faptului ca acesta este atat de complex si are responsabilitati atat de mari, o disfunctie la nivelul sau poate afecta intregul proces de functionare a organismului, iar simptomele se pot manifesta si resimti in diferite zone ale corpului, motiv pentru care este foarte important sa il protejam corespunzator.

Formula Revidox are la baza 3 principii active care formeaza un scut protector pentru sistemul neuronal

Neurogeneza (nasterea neuronilor) este procesul prin care neuronii sunt formati. Pana recent, se credea ca neurogeneza este activa doar in perioada prenatala cand este responsabila de popularea creierului cu neuroni. In anul 1962, s-a descoperit ca neurogeneza functioneaza si la adulti, mai ales in doua zone ale creierului. Neuronii se nasc in permanenta, predominand in doua regiuni ale creierului: in zona subventriculara, unde celulele noi migreaza catre bulbul olfactiv, si in zona subgranulara, parte din hipocamp. Multe dintre celulele noi nu supravietuiesc, insa altele reusesc sa se integreze si sa devina functionale in tesutul care le inconjoara. Consiliul Superior de Investigatii Stiintifice din Spania, care este unul dintre cele mai renumite institute de cercetare din lume, a descoperit metoda prin care sa concentreze beneficiile active din 45 de kilograme de struguri intr-o singura capsula, resveratrol 100% biodisponibil! Extractul de strugure, astfel concentrat, este potentat in aceasta formula inovatoare de extractul integral uscat de rodie si seleniu, fiind disponibil sub denumirea comerciala Revidox. Un produs complex care ofera beneficii multiple organismului, de la protectie cardiovasculara si celulara si scaderea nivelului de colesterol, pana la reducerea factorilor aterogeni.

Revidox, recomandari si mod de administrare

Revidox este recomandat tuturor persoanelor adulte, de regula dupa varsta de 24 de ani cand organismul incepe sa se resimta. Tratamentul cu Revidox presupune administrarea unei capsule dimineata, pe o perioada de minimum 1 an (conform studiilor clinice), insa de preferat pe perioada intregii vieti, pentru obtinerea protectiei la nivel celular si cresterea calitatii si duratei vietii.

Revidox, compozitie

Compozitie per tableta: STILVID extras integral din seminte de strugure 133 mg din care 8 mg resveratrol bioactiv, 0,67 mg antocianozide, 14,63 mg procianidine, 0,4 mg flavonoide, 1,3 mg alte stilbene. Extract uscat din fructe de rodie 125 mg, punicalagini – acid elagic 8,75 mg, procianidine 3,75 mg. Drojdie de seleniu, dioxid de siliciu si stearat de magneziu.

Prezentare: Cutie de 30 de capsule (2 blistere a cate 15 capsule per blister).

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate