Premiera: Nike pune in valoare modelele plinute

Timp estimat de citire1 minut, 7 secunde

Producatorul american de articole sportive Nike a lansat recent o campanie publicitara care are in rol principal femei cu forme generoase. Este pentru prima data cand un furnizor de echipamente de acest nivel are o astfel de initiativa.

Brandul „cu virgula” frapeaza prin transmiterea unui mesaj puternic femeilor din lumea intreaga. Firma americana a scos pe piata o noua linie de bustiere pentru antrenamente si a realizat o campanie publicitara care are in prim-plan doua femei al caror corp este departe de ceea ce este silueta ideala. Una dintre ele este Paloma Elsesser, cunoscuta internautilor drept una dintre cele mai influente si inspirationale modele „plus size”, iar cealalta este Claire Fountain, o renumita instructoare de yoga.

Actiunea Nike, primita cu entuziasm

Odata cu aceasta campanie publicitara iesita din tipare, Nike devine primul brand de top de articole sportive care indrazneste sa iasa in lumina reflectoarelor promovand imaginea femeilor cu multe kilograme in plus. Initiativa a fost foarte bine primita pe retelele sociale. Dove a condus aceasta directie pana acum, odata cu lansarea in 2004 a campaniei „Pentru fiecare frumusete”, care a prezentat femei din toate mediile si de toate dimensiunile. De atunci, tot mai multe marci incearca sa faca acelasi lucru. Scopul: decomplexarea femeilor care se considera imperfecte si redefinirea codurilor de frumusete.

Sursa: www.lefigaro.fr;Text: Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate