Premiera in lumea fashion: un model XXL este in topul celor mai bine platite zece manechine din lume

Timp estimat de citire1 minut, 57 secunde

Este departe de a se incadra in tiparele clasice ale frumusetii, dar asta n-a oprit-o sa-si croiasca un drum al ei in industria modei. Ba mai mult, sa devina un reper al succesului. Anul acesta, Ashley Graham, cunoscutul si deopotriva controversatul model american cu forme generoase, a bifat o noua, remarcabila borna in viata sa profesionala: a inregistrat venituri fabuloase din contracte de imagine, fapt ce i-a adus un loc in clasamentul Forbes al celor mai bine cotate zece supermodele din lume.

Frumusetea a fost eliberata din stransoarea standardelor 90-60-90, odata cu ascensiunea fulminanta a carierei de model a voluptoasei Ashley Graham. Increzatoare in felul in care arata, aceasta si-a afisat corpul in diverse pictoriale in lenjerie intima si ipostaze incendiare, cucerind atentia publicului pe Instagram, dar a unor branduri de renume. A socat, dar a si facut bani din asta. Multi bani. Potrivit revistei Forbes, din iunie 2016 pana in iunie 2017, Ashley a castigat nici mai mult nici mai putin de 5,5 milioane de USD din activitatea sa de model. Acest lucru i-a asigurat intrarea in randul celor mai bine platite zece manechine. Chiar daca vorbim de locul 10, ne aflam in fata unei premiere absolute. Niciodata pana acum din acest clasament nu au facut parte femei cu exces ponderal. De altfel, anul acesta a fost unul al renuntarilor la tipare si al depasirii prejudecatilor: editia americana a revistei Vogue a facut o coperta indrazneata, incluzand-o pe Ashley Graham alaturi de Kendall Jenner, Gigi Hadid, Liu Wen, Imaan Hammam, Adwa Aboah si Vittoria Ceretti.

Nu se lasa intimidata de rautati

Asa cum era de asteptat, sunt foarte multi cei care ii contesta calitatile de model si nu se abtin sa-i adreseze diverse comentarii usturatoare legate de silueta ei. Acum cateva zile, ea a postat pe contul sau Instagram un videoclip in timp ce se antrena in sala de sport, care a starnit foarte multe reactii. Unii utilizatori au considerat de cuviinta sa o jigneasca si sa-i lase comentarii dureroase de tipul: „Nu vei fi niciodata slaba, n-are rost sa te straduiesti”, „Nu te antrena prea mult, vei slabi” sau „De ce vrei sa pierzi ce ai faimos?”. Pentru a inchide gurile rele, Ashley le-a raspuns: „Nu fac sport pentru a scadea in greutate, ci pentru ca ma iubesc si vreau sa fiu sanatoasa!”. Noi o felicitam pentru atitudine si curaj!

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate