(P) Când faci sport e important să consumi Omega-3. Iată de ce!

Timp estimat de citire3 minute, 0 secunde

Cu toții suntem conștienți că exercițiile fizice sunt extrem de benefice pentru corpul și mintea noastră. Pe lângă faptul că vom funcționa la parametri înalți din punct de vedere fizic, vom obține si o stare de bine, un psihic puternic și un echilibru în toate.

Organismul uman și efortul fizic

Este foarte ușor să demarăm acest proces de lucru asupra corpului și psihicului, însă odată porniți pe acest drum, vom constata dacă organismul nostru este pregătit să facă față unui efort fizic susținut și constant, efectuat într-un program organizat și bine structurat.

Orice deficiență va fi atenționată prin semnalele pe care corpul ni le transmite în urma executării exercițiilor fizice.

În loc să ne fie bine și să ne simțim relaxați, revigorați și puternici, există riscul de a ne îngreuna și mai mult libertatea de mișcare și de a agrava anumite afecțiuni.

Din acest motiv, atunci când demarăm un program sportiv, ar trebui să ne cunoaștem foarte bine organismul, să facem câteva teste și analize medicale și să luăm urgent măsuri dacă anumite deficite par a fi existente în corp.

Omega-3 și efortul fizic

Solicitarea la care ne supunem organismul pentru efectuarea anumitor exerciții fizice poate fi susținută foarte bine dacă aportul de acizi grași Omega-3 este corect și constant. În cazul unui deficit major, organismul se va sesiza și nu ne va permite respectarea unui program de acest tip, trimițând semnale în diverse moduri.

Musculatura și articulațiile

Acizii grași Omega-3 sunt răspunzători de buna stare a articulațiilor, de mobilitatea acestora și de sănătatea mușchilor întregului corp. Dacă aportul nostru zilnic de Omega-3 este suficient, atunci mușchii noștri nu vor suferi profund în urma unor exerciții fizice susținute, iar articulațiile vor fi mobile și deloc dureroase, permițându-ne libertatea de mișcare de care avem nevoie.

Sistemul cardiovascular

Sănătatea inimii este extrem de importantă atunci când vrem să depunem efort fizic. Circulația sângelui trebuie să asigure o oxigenare normală și satisfăcătoare și să permită organismului să se plieze pe noile condiții. Acizii grași Omega-3 furnizați constant organismului vor susține buna funcționare a sistemului cardiovascular și ne vor permite să intrăm într-un program susținut de efort fizic.

Corpul nostru nu produce acizii grași Omega-3 așa că a lua acești acizi grași sănătoși prin dietă sau suplimente este un obicei înțelept.

Atenție la calitatea peștelui, care nu poate fi purificat, dar și a suplimentelor – ele trebuie să fie naturale, pure, de calitate bună, precum uleiurile de pește Lysi!

Produsele tradiționale islandeze, precum Uleiul din ficat de cod, LYSI, sau Uleiul de pește Omega-3, LYSI, sunt disponibile atât sub formă de capsule, cât și sub formă de prezentare lichidă, sunt ușor de administrat, au gust plăcut, sunt pure și eficiente, fiind recomandate atât copiilor din primul an de viață, cât și adulților și seniorilor.

Fie că alegem să ne hrănim organismul cu alimente bogate în acizi grași Omega-3, fie că apelăm și la ajutorul suplimentelor de Omega-3, trebuie să ne asigurăm că furnizăm corpului nostru toate resursele necesare pentru a funcționa normal și pentru a face față provocărilor.

LYSI Islanda – Excelență în prelucrarea lipidelor marine încă din 1938!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate