O cercetare foarte recentă din Finlanda ne arată că un consum de legume violet poate proteja împotriva diabetului. În lume, un număr uriaș de persoane..
Organismul uman este un mecanism complex, capabil să se dezvolte și să se protejeze împotriva agenților patogeni și a substanțelor toxice care îi pot ..
Funcționarea organismului uman, ca de altfel a oricărui organism viu, este determinată de o serie de procese chimice, fizice și biologice care au loc ..
În această perioadă a anului suntem mai predispuși la răceli, de aceea, specialiștii sunt asaltați de întrebări venite din partea pacienților, referit..
Aportul zilnic de glucide sau carbohidrați ar trebui să reprezinte, conform recomandărilor nutriționiștilor, între 45 și 65% din totalul caloriilor pe..
Este un lucru bine cunoscut că un nivel crescut al colesterolului și consumul în exces de grăsimi poate crește riscul de a dezvolta hipertensiune arte..
Cu toții cunoaștem consecința evidentă a alegerilor alimentare constant nesănătoase: creșterea în greutate. Ceea ce s-ar putea să nu realizăm chiar di..
Imunitatea este capacitatea organismului de a face față la agresiunea unor agenți externi, bacterii, virusuri sau paraziți, sau chiar împotriva unor p..