Nou trend pentru fitnessul acasă: oglinda smart

Timp estimat de citire:

1 minut, 5 secunde

La fel ca majoritatea lumii, fitnessul este în bună măsură “blocat acasă”. Dar, datorită unei game de noi tehnologii pentru exerciții fizice, acest lucru nu înseamnă că stilul tău de viață activ trebuie să aibă de suferit. Cele mai noi și avansate echipamente pentru sport la domiciliu sunt oglinzile fitness.

Practic este vorba de niște device-uri sub formă de oglindă, care se integrează perfect în orice living modern. Când vrei să te antrenezi e important să ai suficient spațiu în jur și să pornești “oglinda”, care este de fapt un ecran LCD conectat la internet. Intri în contact astfel cu un antrenor de fitness (live sau înregistrat). În timp ce ai ești atent la mișcările tale, privind în oglindă, antrenorul te poate vedea putând să îți ofere indicații precise. Partea interesantă este că aceste oglinzi vin la pachet și cu acces la multe tipuri de antrenamente, dar oferă și multe caracteristici utile, de tipul monitorizării ritmului cardiac, music player sau acces la o anumită comunitate. Prețurile sunt deocamdată ridicate, între 1500 și 2000 de dolari. 

Cum viitorul sălilor de fitness rămâne deocamdată incert, s-ar putea să vedem aceste tipuri de device-uri în curând și în țara noastră.

Sursa: www.rollingstone.com  

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate