Miley Cyrus a renunțat la regimul vegan din motive de sănătate

Timp estimat de citire:

1 minut, 27 secunde

Miley Cyrus a dezvăluit recent, într-un interviu cu actorul Joe Rogan, că nu mai urmează o dietă vegană strictă după ce a constatat că i-a afectat negativ sănătatea.

„Am fost vegană pentru o lungă perioadă de timp și a trebuit să reintroduc peștele și Omega-3 în viața mea, deoarece creierul meu nu funcționa corect”, a spus tânăra artistă în vârstă de 27 de ani.

Potrivit cântăreței, care a mărturisit că a urmat „cea mai strictă dietă vegană posibilă” din 2013 până în 2019, au existat și alți factori legați de sănătate care i-au influențat decizia. Avea dureri intense de șold și se simțea malnutrită. Pentru prima ei masă non-vegană, Cyrus a spus că a mâncat pește gătit pe grătar de fostul ei soț, Liam Hemsworth, de care s-a despărțit în august 2019. „Fostul meu soț mi-a gătit niște pește pe grătar”, și-a amintit ea, adăugând că nu i-a fost ușor să mănânce alimente care nu erau vegane. „Am plâns, am plâns pentru acel pește… chiar mă doare să mănânc alimente de origine animală”. Dar de când a reintrodus carne în dieta ei, Cyrus a spus că a constatat că are o minte „mult mai ascuțită” decât atunci când avea o dietă complet bazată pe plante.

Miley a mai declarat că încearcă să compenseze dieta non-vegană în alte moduri, cum ar fi îngrijirea multor animale de companie: „Am 22 de animale la ferma mea din Nashville, am 22 în casa mea din Calabasas, fac tot ce trebuie pentru aceste animale”, a spus vedeta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate