Luana Ibacka, Body&Beauty Coach, urmeaza cursurile Fitness Education School

Timp estimat de citire:

1 minut, 38 secunde

Pentru ca isi doreste sa aprofundeze cat mai multe in materie de fitness si nutritie, Luana Ibacka urmeaza acum cursurile Fitness Education School. Este de parere ca indiferent cat de multe cunostinte poate acumula un om intr-o sala de fitness, lipsa de experienta isi spune cuvantul si este necesar sa invete notiunile corecte, fie ele de antrenament, nutritie sau remodelare corporala.

“Nu o dată în viață, m-am înfuriat la sală pentru ceea ce eu consideram superficialitate, uneori chiar prostie, în ceea ce privește antrenamentele și exercițiile fizice. Când nu știi nimic, mai tolerezi situații neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente științifice și o întreagă industrie în ceea ce privește remodelarea corpului, ai pretenții din ce în ce mai mari”, spune Luana.

Luana Ibacka doreste sa se specializeze ca personal trainer si tehnician nutritionist pentru a putea aplica aceste cunostinte atat in propriile programe cat si in cariera ei de body&beauty coach.

“Așadar, am luat decizia de mă întoarce la principiile de bază în cadrul unei școli de fitness și de a a mă specializa că personal trainer și tehnician nutriționist, atât pentru propriile programe, cât și pentru cariera mea de body&beauty coach. De peste 5 ani lucrez cu corpul și deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune sute de persoane din anturajul meu care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt”, sustine Luana.

Fitness Education School pune la dispozitia doritorilor cursuri de Instructor Fitness&Personal Trainer, Instructor Aerobic Fitness si Tehnician Nutritionist. Cursurile sunt acreditate national si international de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale, fiind organizate in Bucuresti, Oradea, Cluj, Hunedoara, Iasi, Timisoara, Ploiesti, Brasov, Constanta, Targu-Mures, Sibiu.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate