”Interventiile estetice cu acidul hialuronic Restylane mi-au imbunatatit si viata de cuplu”

Timp estimat de citire:2 minute, 15 secunde

Restylane, lider mondial in industria medicinei estetice, a lansat sambata, 21 Aprilie 2012, doua noi produse pentru remodelarea si reintinerirea buzelor: Restylane Lip Volume si Restylane Lip Refresh!

In timp ce primul produs adauga volum buzelor si defineste conturul, Restylane Lip Refresh reintinereste, reface hidrobalanta, hidrateaza si catifeleaza  buzele. Folosind aceste produse sub forma unor tratamente personalizate, veti obtine buze senzuale cu aspect natural, rezultatul fiind instantaneu!

Surpriza evenimentului a fost insa schimbarea imaginii a doua vedete care si-au dorit sa isi corecteze anumite trasaturi ale fetei.

Monica Iagar: “Cu Restylane acid hialurocic am dat un refresh imaginii mele, din respect pentru mine cat si pentru partenerul de viata

”Am ales Restylane pentru ca este cel mai bun produs pe baza de acid hialuronic. M-am documentat indelung cu privire la efectele sale si iata ca intr-adevar imi confera naturaletea pe care mi-am dorit-o in urma unei astfel de interventii. Trecerea timpului si schimbarile de temperatura au avut ca efect deteriorarea calitatii pielii mele, asa ca mi-am dorit o schimbare din respect pentru mine cat si pentru partenerul meu de viata”.

Daniel Robu: “Cu siguranta acesta nu va fi ultima interventie plastica cu Restylane pe care o voi realiza”
 
Si Daniel Robu a povestit presei despre experienta Restylane: “ In timpul tratamentului nu am avut niciun disconfort. Mi s-a administrat o crema anestezica si mi s-au facut doua injectii in zona nazolabiala care nu au avut niciun efect secundar negativ. Mi-a dat un plus de incredere faptul ca Dr. Dana Miricioiu este medicul care mi-a realizat procedura, fiind una dintre cele mai apreciate in domeniu, iar rezultatul a fost unul extrem de multumitor.
Am vrut sa corectez aceasta zona nu neaparat pentru ca aveam nevoie urgenta, ci pentru ca mi-am dorit sa previn crearea unor depresiuni mai mari in timp.
Cu siguranta aceasta nu va fi ultima interventie plastica pe care o realizez pentru ca timpul trece si intotdeauna trebuie sa fim atenti la felul in care aratam, pentru a imbatrani frumos”, a incheiat Daniel Robu.

Celor doi li s-au administrat tratamente in zona ce s-a dorit a fi imbunatatita, iar rezultatele au fost prezentate celor invitati in cadrul evenimentului!
 
“In timp ce Monicai Iagar i s-a administrat Restylane Lip Volum pentru conturul si volumul  buzelor, aceasta avand deja buzele destul de voluminoase, tratamentul s-a completat cu Restylane Lip Refresh pentru interiorul buzelor, producandu-se astfel un efect de reintinerire si rehidratare. In ceea ce il priveste pe Daniel Robu, acestuia i s-a realizat o corectie a zonei nazolabiale pentru disparitia depresiunilor. Au fost folosite Restylane Perlane si Restylane pentru a realiza acest procedeu”, ne-a declarat Gabriele La Ferrara, managerul Restylane in Romania.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate