Importanta unui somn odihnitor – Dormax – mai multa odihna, mai putin stres

Timp estimat de citire2 minute, 22 secunde

Somnul este procesul metabolic prin care este asigurata regenerarea celulara si refacerea organismului. Un somn odihnitor ne aduce performanta in activitatile desfasurate printr-o putere de concentrare marita, capacitate de memorare optimizata si efectiv stare de bine la nivelul intregului organism.

Mediul poluant, stresul si alimentatia dezechilibrata vine cu provocari majore asupra corpului nostru, resimtindu-se in mod frecvent si prin tulburarile de somn. Atunci cand perioadele de stres sunt prelungite, consecintele se reflecta in cronicizarea insomniilor, frecventa marita a trezirilor din timpul noptii, dificultatilor la adormire sau pur si simplu un somn agitat plin de cosmaruri care a doua zi determina proasta functionare in orice activitati incercam sa desfasuram.

Consecintele directe ale absentei unui somn odihnitor asupra starii de sanatate pot fi extrem de grave: diminuarea randamentului intelectual, dificultați de memorare si concentrare, dispoziție depresiva, slabirea sistemului imunitar si cresterea riscului de imbolnavire, amplificarea percepției durerii, scaderea capacitații de conducere a autovehiculelor.

Preocuparile cercetatorilor spanioli privind cresterea calitatii somnului si reglarea psihosomatica a organismului si-au regasit solutia intr-o formula naturala pe baza de melatonina si extracte vegetale (valeriana, pasiflora si mac californian) care ajuta organismul sa reduca timpul necesar adormirii si previne trezirile din timpul noptii.

De ce avem nevoie de Dormax in comparatie cu alte produse dedicate tulburarilor de somn?

  • Pentru ca aduce o combinatie inovativa de substante naturale atent studiate si dozate prin care organismul reinvata sa se odihneasca (resincronizarea organismului) – cu posibilitatea instalarii somnului odihnitor inca de la prima administrare (in functie de gradul de oboseala si stres acumulate si respectarea elementelor de igiena a somnului);
  • Pentru ca este o formula standardizata produsa in Spania cu respectarea tuturor standardelor de calitate recunoscute la nivel international care sigura integritatea sistemului psihic, neuro-endocrin si a celui imunitar;
  • Pentru ca a fost testat si de catre specialistii din Romania – ex. Psih. Andreea Mihaila – lot de 30 pacienti cu tulburari de somn – rezultatele au fost de reducere a timpului inainte de adormire, eliminare a trezirilor din timpul noptii, instalarea unui somn odihnitor, reducerea stresului si cresterea performantelor de a doua zi (capacitatii de concentrare, memorie, rezistenta fizica, etc);
  • Pentru ca poate fi administrat in tulburarile de somn reprezentand o baza naturala si eficienta de tratament.
  • Pentru ca este usor de administrat (1 capsula seara inainte de culcare in cure de 2-3 saptamani in functie de gradul de stres si oboseala acumulate si recomandarile medicilor).

Cine poate beneficia de Dormax?

  • Persoanele care lucreaza intr-un mediu stresant cu dead-line-uri stranse (organizatii/corporatii sau companii unde nivelul de responsabilitate este foarte ridicat)
  • Persoanele care lucreaza in schimburi sau sufera in urma schimbarilor de fus orar
  • Persoanele meteo-sensibile – mai ales in perioada asteniilor de primavara si toamna
  • Pacienti cu diferite afectiuni in special cronice care afecteaza calitatea somnului (ex. boli articulare, cardio-vasculare, diabet, psihice, etc)
  • Persoane care prezinta dificultati la adormire, treziri in timpul noptii sau un somn agitat

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate