Iesenii alearga 21 de kilometri pentru copiii inteligenti din familii defavorizate

Timp estimat de citire1 minut, 18 secunde

Evenimentul Semimaratonul din Iasi a ajuns la cea de-a treia editie, iar anul acesta se desfasoara pe 23 aprilie, cand sunt asteptate mii de persoane sa iasa la miscare pentru doua cauze nobile.

Organizat de Cluburile Rotary, Semimaratonul din Iasi a oferit în cadrul editiei din 2016 peste 10 burse în valoare de 8000 euro pentru copiii inteligenti din mediul rural prin Asociatia ProRuralis, dar si 4000 de euro catre proiectul “Casuta cu cirese” prin Asociatia Salvati Copiii, care-si propune sa ajute copiii defavorizati din cartierul Dacia, Iasi.

Despre noul eveniment, Alexandru Condurache, past president Rotary Club Copou, declara: “Un copil învata sa alerge în primii ani de viata. Cu fiecare an pierdut, el va deveni un alergator mai putin antrenat. Cred ca la fel stau lucrurile si în ce priveste educatia. Fiecare varsta are învatatura ei. Mai tarziu, costurile vor fi mai mari si garantia reusitei mult mai mica. Rotary si Semimaraton Iasi sustin în egala masura, prin invitatia la miscare, accesul la educatie si excelenta în universul scolii”.

Împartit în diferite tipuri de traseu, Semimaratonul  se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, cel mai mic participant poate sa aiba 6 ani, copiii avand acces gratuit, iar taxele pentru adulti pornesc de la 30 de lei pana la 90, în functie de perioada de înscriere.

Înfiintat în 2010, Rotary Club Iasi Copou are ca misiune principala sustinerea proiectelor de valoare în comunitatea ieseana, care investesc în cresterea calitatii în educatie si care promoveaza excelenta scolara.

Mai multe detalii despre înscriere, cauze nobile, taxe si trasee aici: https://semimaratoniasi.ro/

Link video prezentare Semimaraton Iasi: https://www.facebook.com/semimaratoniasi/videos/174034

 

Nota pentru articolul «Iesenii alearga 21 de kilometri pentru copiii inteligenti din familii defavorizate»:0.00/ 5 (0 voturi)

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu

Articole recente

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F