Geta Voinea nu mananca dulciuri

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

Geta Voinea gateste de obicei foarte bine si foarte repede. Am fost la ea acasa sa vedem daca intr-adevar asa este. Asteptarile ni s-au confirmat.



Este nevoie de orez, alune, piept de pui si ceapa. Se caleste putin ceapa (uscata sau verde), ca sa arate bine. Se caleste un pic orezul. Pieptul se taie cubulete si se prajeste. Se amesteca orezul cu alunele si se pun mirodenii. Merge cu salata verde cu multa lamiie. Ca bautura, vin alb sec pentru ca mincarea e destul de grea. “Imi mai plac si sardinele cu ceapa, morcov, otet, ulei, peste marinat si afumat, combinate amindoua si cu masline. Ceapa taiata cubulete, masline, foi de dafin, ienibahar. Dupa ce se amesteca, se lasa la marinat pina a doua zi”.
 
 
Ana Nicolescu


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate