vedete
Geta Voinea nu mananca dulciuri
Geta Voinea gateste de obicei foarte bine si foarte repede. Am fost la ea acasa sa vedem daca intr-adevar asa este. Asteptarile ni s-au confirmat.
27.10.2010
4055

Timp estimat de citire:
0 minute, 39 secunde
Este nevoie de orez, alune, piept de pui si ceapa. Se caleste putin ceapa (uscata sau verde), ca sa arate bine. Se caleste un pic orezul. Pieptul se taie cubulete si se prajeste. Se amesteca orezul cu alunele si se pun mirodenii. Merge cu salata verde cu multa lamiie. Ca bautura, vin alb sec pentru ca mincarea e destul de grea. “Imi mai plac si sardinele cu ceapa, morcov, otet, ulei, peste marinat si afumat, combinate amindoua si cu masline. Ceapa taiata cubulete, masline, foi de dafin, ienibahar. Dupa ce se amesteca, se lasa la marinat pina a doua zi”.
Ana Nicolescu

Horia Brenciu: „Mănânci cât să nu te saturi și faci sport o oră pe zi”
Horia Brenciu este unul dintre cei mai longevivi, talentați și complecși oameni de showbi..
20.12.2019