Fosta obeza concureaza pentru titlul de Miss America

Timp estimat de citire0 minute, 50 secunde

Americanca Bree Boyce este dovada vie a faptului ca, oricat de gras ai fi, poti sa slabesti sanatos si sa arati bine. Atat de bine incat sa participi si chiar sa castigi la un concurs de frumusete!

La numai 20 de ani, Bree s-a decis ca trebuie sa slabeasca 50 de kilograme pentru a avea corpul pe care si l-a dorit dintotdeauna si pe care nu l-a avut niciodata, nici macar in adolescenta, fiind un copil supraponderal. Bree incercase foarte multe diete, insa a declarat pentru o publicatie americana ca niciuna dintre ele nu a functionat, iar singurul lucru pe care a reusit sa-l obtina cu acestea a fost efectul yoyo.

Cu aceasta lectie invatata, Bree a dus un stil de viata sanatos si echilibrat, uitand de diete, a facut sport si a mancat hipocaloric, reusind astfel sa slabeasca 50 de kilograme pe parcursul a doi ani. O transformare radicala, ce i-a adus silueta mult-visata, dar si titlul de Miss Carolina de Sud, calificandu-se astfel pentru a participa la finala Miss America.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate