Extragerea pentru desemnarea câștigătorilor celor 20 de autoturisme Dacia, oferite de Catena, în direct la România TV

Timp estimat de citire:1 minut, 24 secunde

La 20 de ani de Catena, Moş Crăciun are tolba plină şi aduce 20 de maşini Dacia, pentru a-i răsplăti pe cei care trec pragul Farmaciei inimii. Tragerea la sorţi a marelui eveniment din cadrul campaniei „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena” va avea loc în data de 24 decembrie 2019, de la ora 12:15, în direct la România TV. Aşadar, vă invităm să urmăriţi extragerea şi să aflaţi dacă sunteţi unul dintre marii câştigători ai unui autoturism Dacia. Este pentru al treilea an consecutiv când Moş Crăciun vine la Catena cu premii extraordinare, constând în autoturisme Dacia.

Puteţi intra în competiţie până pe 20 decembrie!

În cadrul tragerii la sorţi, pe lângă cele 20 de taloane care vor desemna câştigătorii maşinilor Dacia, vor fi extrase şi 3 taloane de rezervă, care vor fi desemnate câştigătoare în cazul în care primele taloane nu vor îndeplini criteriile de eligibilitate.

Nu uitaţi, până pe 20 decembrie 2019 aveţi şansa de a intra în marea competiţie „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena”. Trebuie doar să cumpăraţi din orice farmacie Catena produse în valoare de minimum 30 de lei (conform bonului fiscal) şi să completaţi talonul de participare la campanie. Ulterior, depuneţi taloanele completate în urnele existente în farmaciile Catena. Mai multe detalii puteţi afla în farmaciile Catena.

Atenţie! Păstraţi bonul fiscal pentru validarea talonului câştigător.

Catena vă mulţumeşte pentru încrederea acordată şi vă aşteaptă şi în anul care vine cu servicii de calitate şi o mulţime de oferte şi surprize.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate