Efi-Digest

Timp estimat de citire:0 minute, 28 secunde

Efi-Digest este un supliment alimentar util in tulburari digestive cauzate de excesul culinar, persoanelor sedentare si persoanelor cu probleme digestive.

Efi-Digest contine pancreatina, substanta naturala, obtinuta in conditii controlate din pancreas de porc sau vita. Aceasta este similara cu pancreatina umana si contine protease (hidrolizeaza proteinele), lipaza (descompune grasimile), iar amilaza pancreatica transforma amidonul in glucoza. Impreuna aceste enzime ajuta procesul natural de digestie al organismului si pot imbunatati absorbtia nutrientilor.

1-3 comprimate Efi-Digest pe zi in timpul mesei sau dupa pot imbunatati digestia si reduce disconfortul abdominal. Produs disponibil in Farmaciile Catena.   

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate