Dieta cu sirop de artar si lamaie

Timp estimat de citire2 minute, 22 secunde

Vrei sa slabesti repede cu dieta tinuta de Beyonce? Frumoasa cantareata a tinut aceasta dieta extrema si a slabit nu mai putin de 9 kg in doar 10 zile! Dieta cu sirop de artar si lamaie este un regim draconic, ce nu este recomandat persoanelor cu un stil de viata foarte activ sau cu probleme de sanatate – ideal ar fi sa tii aceasta dieta doar cu recomandarea medicului!

Afla cum se tine dieta cu sirop de artar si lamaie si cum sa slabesti 9 kg in 10 zile!

Dieta cu sirop de artar si lamaie, detoxifiere si slabire extrema

Timp de 10 zile, cat dureaza aceasta dieta, nu ai voie sa consumi deloc alimente solide – doar cele doua bauturi recomandate: limonada cu sirop de artar si lamaie si apa cu sare. Suna ciudat? Cu siguranta, insa dieta cu sirop de artar si lamaie este cu adevarat eficienta! Limonada recomandata in aceasta dieta are un gust usor picant si trebuie consumata zilnic, intr-o cantitate limitata: 12 pahare.

Dieta cu sirop de artar si lamaie duce la detoxifierea imediata a organismului si la eliminarea reziduurilor acumulate de-a lungul anilor. Bautura propusa te ajuta sa slabesti si iti accelereaza metabolismul, insa nu iti tine de foame. Practic, timp de 10 zile nu vei manca nimic solid, doar te vei hrani cu lichidele recomandate.

Reteta de limonada pentru dieta cu sirop de artar si lamaie

In fiecare zi a dietei, vei consuma 12 pahare din aceasta limonada picanta cu efect detoxifiant. Beyonce a baut-o, urmand dieta cu sirop de artar si lamaie inainte de a juca in filmul “Dreamgirls” din 2006 – silueta perfecta cere sacrificii, insa cat de mari?

Iata reteta de limonada pentru o zi din dieta cu sirop de artar si lamaie:

  • 2 litri de apa de izvor (plata)
  • Sucul proaspat a 5 lamai
  • 200 ml de sirop de artar
  • 1 lingurita de piper cayenne macinat

Limonada detoxifica organismul si, din cauza eliminarii toxinelor si a lipsei unei alimentatii echilibrate, te vei confrunta, probabil, cu dureri de cap si senzatia de slabiciune. De aceea, in cele zece zile de regim, este important sa nu-ti planifici activitati complexe sau foarte solicitante.

Regulile dietei cu sirop de artar si lamaie

Pe langa consumul zilnic al limonadei cu sirop de artar si piper cayenne, dieta are si alte reguli pe care este necesar sa le respecti pentru o detoxifiere perfecta.

  • Bea zilnic 12 pahare de limonada cu piper cayenne, preparata dupa reteta de mai sus.
  • In fiecare dimineata, imediat cum te trezesti, bea 500 ml de apa plata amestecata cu o lingurita de sare de mare neiodata.
  • Dupa trei zile de dieta, poti incepe sa reintroduci in alimentatie sucuri de fructe, piure-uri si shake-uri naturale, revenind usor, usor la un meniu usor si echilibrat.
  • Nu urma dieta cu sirop de artar si lamaie mai mult de 3-10 zile si nu o repeta mai devreme de doua luni.

Raluca Baciu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate