Diana Matei canta in deschiderea Premiilor RTH de la Bacau

Timp estimat de citire1 minut, 42 secunde

Frumoasa artista a reusit intr-un timp foarte scurt sa acapareze atentia publicului meloman, ceea ce a facut ca Diana Matei sa lanseze un album de succes in mai putin de un an de la aparitia pe piata muzicala. In plus, ultimul single al artistei, “Maria, te quiero!”, are toate caracteristicile unui Hit si ameninta sa cucereasca cluburile vara aceasta.

Ca si recunoastere a performantei muzicale pe care a atins-o, Diana Matei a fost invitata sa sustina un recital la Premiile Romanian Top Hits de la Bacau pe data de 3 August. Aceasta va deschide seara decernarii premiilor prezentand publicului noua formula si promite un show de exceptie.

“Ma simt onorata ca am fost invitata sa cant in deschiderea RTH de la Bacau. Special pentru aceasta ocazie am pregatit un show-surpriza, o reprezentatie LIVE pe ritmuri antrenante care sigur va energiza publicul prezent”, ne-a declarat Diana.

Diana Matei: “Sunt genul de om care nu a fost statornic intr-o anumita zona muzicala”

Intrebata cum a luat decizia de a aborda stiluri muzicale atat de diversificate intr-un timp atat de scurt, artista ne-a marturisit: “Sunt genul de om care nu a fost statornic intr-o anumita zona muzicala, tocmai de aceea primul meu album a fost practic un all style fusion. Aceasta schimbare de stil, pe care am adoptat-o odata cu noul meu single “Maria, te quiero!”,  este o provocare pentru mine si consider ca ma regasesc in ceea ce vreau sa transmit in momentul acesta prin muzica mea”, a adaugat Diana Matei.

Nicoleta Luciu: ”Ma declar fana Dianei Matei”

Gazda Romanian Top Hits de anul acesta, Nicoleta Luciu, a tinut sa-si exprime admiratia fata de artista:  “Am urmarit ascensiunea Dianei Matei din ultima vreme si o admir pentru stilul si originalitatea de care da dovada in muzica pe care o canta. Sunt bucuroasa ca o voi prezenta la premiile de la Bacau, ma declar fana ei si sunt sigura ca impreuna cu Taraful Cleante vor face un show de exceptie”.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate