Cu iaurt va micsorati circumferinta taliei

Timp estimat de citire1 minut, 4 secunde

Nu neglija nici o masa chiar daca urmezi o dieta. In plus, adauga iaurt dietetic regimului tau. Asa sugereaza cercetatorii in domeniu care au descoperit ca iaurtul degresat ajuta la subtierea taliei.

La Universitatea din Tennessee a fost efectuat in acest sens un studiu pe 34 de persoane obeze. 16 dintre  participanti au luat zilnic o doza de pastile continand 500 mg de calciu. Celelalte 18 au consumat 1.100 mg de calciu pe zi mancand iaurt degresat. Dupa 12 saptamani, toti membrii grupului au pierdut considerabil din greutate. Diferenta dintre cele doua grupuri a constat in subtierea taliei la consumatorii de iaurt degresat. Calciul natural le-a fortificat masa musculara. Cercetatorii sustin ca exercitiul fizic ajuta la distrugerea grasimii deoarece muschii ajuta la arderea caloriilor. De obicei, masa musculara are de suferit in timpul dietei din cauza regimului strict si a lipsei exercitiului fizic.

Ultimele cercetari in domeniu arata ca daca se consuma zilnic calciu, procesele de ingrasare sunt incetinite  si chiar stopate. Indicate sunt portiile zilnice de iaurt degresat sau partial degresat. Avantajul acestei metode de slabit este ca nu restrictioneaza regimul. Iaurtul se adauga pur si simplu la alimentele dietei. Calciul constituie un aliment vital si pentru intarirea si mentinerea echilibrata a componentei oaselor. In plus, ajuta la fortifierea masei musculare si la pierderea grasimilor.

Ana Macovei

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate