Cristina Rus: Silueta contra cronometru

Timp estimat de citire:2 minute, 27 secunde

Imaginea fiecarui om este conturata de silueta. Cele mai afectate sunt persoanele publice, expuse mereu atat fanilor, cat si ochiului critic al presei. Programul incarcat, concertele, emisiunile TV, prezenta la evenimente creeaza oricarei vedete un dezechilibru alimentar …

 

ce lasa urme vizibile.
Cum isi mentine Cristina Rus silueta in pofida programului contra cronometru, afli in Slab sau Gras.
Credeti sau nu, chiar si Cristina Rus a „reusit” sa aiba kilograme in plus. Acest surplus a aparut in urma programului incarcat si a neregularitatii meselor. Din fericire pentru artista, acesta nu a depasit 4 kg, de care a scapat repede. Cum? A apelat la un nutritionist, deoarece „ei sunt cei care ne indruma spre o silueta de invidiat”, spune Cristina. Nu a urmat niciodata o cura de slabire pentru o perioada indelungata de timp sau pentru a scapa de un numar mare de kilograme. Dar pentru cele cateva in plus dieta urmata a fost foarte stricta, fiind formata numai din salate, fructe, peste si pui. Bineinteles, la acestea s-au adaugat orele la sala de fitness. Cristina Rus spune ca a slabit „pur si simplu, avand o alimentatie sanatoasa si echilibrata, la care am adaugat orele la sala.”

Abdomenele – cel mai eficiente exercitii fizice
Inainte de a deveni persoana publica sportul era pe primul loc. A inceput cu inotul, dupa care a continuat cu volei, baschet si tenis. „Orice sport te ajuta, iti ofera forma si vitalitatea necesara”, considera Cristina. Acum insa programul ei este foarte incarcat si abia reuseste sa ajunga la sala de trei ori pe saptamana. Exercitiile ei preferate sunt abdomenele, pe care le considera si cele mai eficiente exercitii fizice. Acestea ajuta atat la dezvoltarea musculaturii membrelor inferioare, cat si a abdomenului.

Cursa contra cronometru
Un program de showbiz presupune mese neregulate. Cristina Rus incearca sa manance cat mai sanatos, fara prajeli si grasimi, consumand fructe si multe lichide. „Consider ca este foarte sanatos daca mananci putin si des! Miscarea pe care o fac pe scena si la repetitii completeaza exercitiul fizic de la sala si dieta, avand in vedere ca dureaza aproximativ 7 ore, timp in care fac vocalize si repetarea coregrafiei, adica multa miscare.” Fiind in breasla celor care concerteaza des prin tara, stilul ei de viata este putin diferit fata de al unui om normal. Cantareata este constienta ca „imaginea mea conteaza mult, insa nu cred ca statutul acesta ar putea influenta pe cineva in ceea ce priveste silueta”. De altfel, Cristina considera ca orice femeie, indiferent ca este o persoana normala sau o persoana publica, ar trebui sa fie preocupata de silueta si imaginea proprie. Oricine trebuie sa faca mult sport si sa aiba o dieta cat mai echilibrata. „Multa munca, perseverenta si seriozitate te pot ajuta sa ai o silueta de vedeta!” 

„Silueta contureaza expresia fizica, imaginea fiecarui om, iar pentru un artist imaginea este foarte importanta.”

Text: Mihnea Ratte

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate