Ce suplimente de slabit sunt in trend

Timp estimat de citire0 minute, 59 secunde

Lupta cu kilogramele in plus poate fi mult mai usoara, daca stii sa aduci de partea ta aliati de nadejde, care sa actioneze de pe flancuri: sa reduca pofta de mancare, sa impiedice depozitrea grasimilor si, nu in ultimul rand, sa accelereze metabolismul si arderile calorice.

Inca mai crezi ca scaderea in greutate este pentru tine o misiune imposibila? E cazul sa-ti regandesti atitudinea si sa pornesti o ofensiva cuceritoare, bazandu-te pe virtutile suplimentelor alimentare. Cu efecte si atributii diferite, acestea iti pot asigura succesul incursiunii. Ca sa nu dai gres cu selectia, iti prezentam cateva optiuni sigure, care au trecut cu brio prin probele de foc ale testelor stiintifice.

Probioticele

Da, probioticele nu sunt doar pentru combaterea diareii asociate tratamentelor cu antibiotice. Cercetarile de ultima ora arata ca imbunatatirea compozitiei florei intestinale favorizeaza scaderea in greutate. O serie de studii efectuate in Japonia au demonstrat eficienta probioticului Lactobacillus gasseri impotriva obezitatii, insa numai in contextul asocierii acestuia unui stil de viata sanatos, cu regim alimentar echilibrat si activitate fizica sustinuta. Alte studii experimentale au pus in evidenta efectele benefice ale administrarii probioticelor Lactobacillus curvatus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bififobacterium animalis, Saccharomyces boulardii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate