CATENA sustine campionii! 10 podiumuri pentru membrii echipei DTO Tellur Rally Team

Timp estimat de citire1 minut, 50 secunde

In weekendul 24-25 martie 2018, la Brasov, a avut loc prima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2018. Cu o alta alcatuire si cu masini noi pentru toti concurentii, DTO Tellur Rally Team a avut parte de un debut exceptional, in ton cu obiectivele propuse, izbutind 10 prezente pe podiumul de premiere, incluzand ierarhia absoluta si cea a echipelor.

CATENA sustine echipa DTO Tellur RT, cu echipajele Vali Porcisteanu/Dan Dobre (R5, Clasa 2), Cristi Dolofan/Mihai Sandu (Mitsubishi Lancer Evo 9, Clasa 3), Bogdan Nastase/Delia Nastase (Mitsubishi Lancer Evo 9, Clasa 11), Eugen Caragui/Robert Fus, respectiv Ramona Rusu/Sorin Crisan (Dacia Sandero, debutanti, Cupa Dacia).

Tess Rally Brasov deschide an de an intrecerea interna de raliuri. Babarunca/Cheia reprezinta una dintre incercarile majore ale campionatului, prin lungimea si complexitatea sa, iar vremea a reprezentat mereu elementul surpriza. N-a facut exceptie nici acest an, vremea calduroasa de acum doua saptamani fiind inlocuita de una apropiata sarbatorilor. Cu atat mai dificila a fost sarcina concurentilor care in conditiile in care din punct de vedere meteorologic s-a trecut prin toate anotimpurile.

Toti membrii DTO Tellur Rally Team au avut rezultate deosebite

Cu noua Fabia R5, Vali Porcisteanu si Dan Dobre au abordat competitia cu un ritm safe si au terminat pe podium.

La Clasa 3, Cristi Dolofan a avut un parcurs spectaculos, proband ca stapaneste derapajele controlate si, dupa un ritm care a crescut de la proba la proba s-a clasat pe pozitia a doua.

Raul Badiu a revenit in competitii dupa un an de pauza, cu o noua masina si a reprezentat „arma” echipei in cadrul competitiei monomarca Cupa Suzuki. A facut o excelenta cursa tactica, terminand pe Locul II in ierarhia doua roti motrice si pe primul loc la clasa 9, aducand maximum de puncte posibile pentru echipa.

Dupa un ritm ceva mai rezervat, Bogdan Nastase s-a clasat al treilea la Clasa 11.

Debutantii Eugen Caragui si Ramona Rusu au depasit cu bine emotiile primei curse. Eugen a obtinut locul 3 in ierarhia debutantilor si pozitia a doua in aceeasi competitie la Cupa Dacia, in timp ce Ramona, aflata la primul raliu pe asfalt cu o masina F2 (tractiune fata), a terminat pe locul 5 in clasamentul general al categoriei sale si pe 4 in Cupa Dacia debutanti.

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate