Catena Racing Team reprezinta Romania la World Company Sports & Games 2018, Franta

Timp estimat de citire2 minute, 6 secunde

Premiera sportiva pentru tara noastra. Catena Racing Team, cel mai numeros si cel mai titrat club polisportiv al unei companii din Romania, va participa pentru prima data la World Company Sports & Games 2018. Competitia va avea loc in perioada 23-27 mai 2018, in localitatea La Baule, in Franta.

Ajuns la cea de-a II-a editie, acest eveniment de mare anvergura reuneste 6.000 de angajati din 50 de tari din intreaga lume, care vor concura pentru suprematie in 25 de discipline sportive.  Delegatia Catena Racing Team (presedinte dr. farm. Radu George) este alcatuita din 27 de sportivi, performeri ce vor concura la urmatoarele discipline sportive: fotbal, tenis de masa, alergare si inot. Pentru tenis de masa si fotbal au avut loc deja tragerile la sorti, Catena Racing Team fiind in grupe cu echipe din Franta, Germania si Austria.

La probele de natatie si alergare, Catena Racing Team va fi reprezentata de:

  • Paul Georgescu, cel mai rapid roman care a traversat Canalul Manecii fara costum de neopren (14 septembrie 2016, 54 km in 13h36′) si castigator al Maratonului Acvatic Sri Chinmoy 2017 – „Cursa Regina” de pe lacul Zürich (6 august 2017, 26,4km in 7h11′37”)
  • Simona Dumitrescu, locul II la Maratonul de la Polul Nord (North Pole Marathon 2017 – cel mai nordic din lume, recunoscut de Guinness World Records)
  • Constanta Gherasim Papagheorghe, care, pe langa zecile de medalii si trofee cucerite, a reprezentat Romania si Catena Racing Teamla Finala Internationala a cursei de alergare B2RUN de la Berlin (22 septembrie 2016).

De peste 250 de ori pe podium in mai putin de patru ani

Lansata oficial pe 6 septembrie 2014, Catena Racing Team are in prezent peste 600 de membri si detine un palmares impresionant de trofee, cupe si medalii (peste 250!) cucerite in competitiile de alergare, ciclism, mountain-bike, fotbal, handbal, tenis de masa, tir, natatie, alergare montana, duatlon, triatlon, maraton sau ultramaraton, cu premii speciale precum Cea mai inimoasa si Cea mai numeroasa echipa. De altfel, este nelipsita de la competitiile de profil atat din tara, cat si din strainatate: anul trecut, a fost singura reprezentanta a Romaniei la Campionatului European al Companiilor din Belgia, unde au participat peste 5.000 de concurenti din 22 de tari.

Prezenta echipei Catena Racing Team la World Company Sports&Games 2018 a fost posibila datorita sprijinului acordat de Catena, farmacia care sustine campionii. Unul dintre principalele obiective ale Catena este acela de a contribui la sanatatea romanilor inclusiv prin promovarea unui stil de viata sanatos. Iar acest stil de viata presupune miscare si practicarea consecventa a unui sport.

Catena ureaza succes reprezentantilor Catena Racing Team Romania la World Company Sports & Games 2018 din Franta! Catena sustine campionii!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate