Bil-Ex

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

Bil-Ex suplimenteaza productia de bila a ficatului, stimuleaza si usureaza digestia, combate disconfortul abdominal cauzat de excesele alimentare.

Suplimentul alimentar de la Naturalis contine extract de bila bovina, provenit de la animale sanatoase, obtinut in conditii controlate pentru a-i mentine activitatea biologica.

Bila este natural sintetizata de ficat si este utlizata in procesul de digestie. Are rol în neutralizarea caracterului acid al hranei şi absorbtia grasimilor. Bila excretata in intestin metabolizeaza grasimile si le emulsioneaza pentru absorbtie. Ea joaca un rol important in absorbtia vitaminelor liposolubile, creste activitatea enzimelor intestinale si pancreatice implicate in procesul de digestie a grasimii.

Asadar, in cazul meselor abundente, cand se consuma grasimi animale, Bil-Ex poate imbunatati digestia si elimina disconfortul abdominal.

Produs disponibil in Farmaciile Catena.

       

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate