Diana Geacar

Articole scrise de Diana Geacar


Cocteiluri energetice

Frigul incetineste metabolismul, grasimile se depun mai usor, iar tu iti pierzi tonusul si buna dispozitie. Vrei sa-ti pastrezi vitalitatea in anotimpul rece? Inainte sa incepi exercitiile de gimnastica, deschide frigiderul si pregateste-ti un pahar cu un plus de energie.

Dieta cu grepfrut

Sarbatorile au venit si-au trecut, tu ai ramas cu amintiri frumoase, dar si cu niste kilograme in plus. Dieta cu grepfruit te ajuta sa scapi rapid de ele. In plus, se pare ca in 2 luni jumatate pierzi 23 de kilograme cu ajutorul acestui regim de slabire.

Ciupercile – hranitoare si cu putine calorii!

Practice, gustoase si nu numai, ciupercile sunt recunoscute pentru continutul lor scazut in calorii si grasimi si bogatia in substante nutritive. O portie de ciuperci contine doar 20 de calorii si zero grasimi, daca - evident – stim s-o gatim cat mai dietetic!

Slabeste armonios cu gimnastica yoga

Minte, corp si spirit. Intr-un cuvant, yoga! O practica prin care poti ajunge la relaxare, o stare de bine deplina si sa scapi de kilogramele in plus. Da, ai citit bine. Sa scapi de kilogramele in plus! Oamenii se ingrasa din variate motive, dar scapa de acest surplus numai daca…

Slabeste rapid în trei pasi!

Soare, apa, plaja! ti-ai cumparat deja un costum de baie si mai e putin si pleci In concediul mult visat, dar nu ai ajuns Inca la silueta de care sa te simti mandra?

Video

Ofertele lunii la Catena

Politica de confidentialitate