Am slabit, sa ma marit

Timp estimat de citire:

1 minut, 10 secunde

Numele meu este Laura Popa, am 21 de ani, 1,65 m si 52 de kilograme. In luna iulie aveam 85 de kilograme, dar in trei luni am slabit 33 kilograme! Surplusul de kilograme este mereu vazut ca un handicap, iar glumele proaste m-au determinat sa slabesc. Cu sprijinul prietenului si al familiei am inceput “cura”. Dupa efectuarea analizelor am determinat cauza obezitatii: SEDENTARISMUL.Cu multa ambitie, curaj, incredere in mine si un motiv puternic (trebuie sa arat cat mai bine in rochia de mireasa) am inceput prin a face sport (mers pe jos, inot) si am tinut un regim: dimineata, cu o ora inainte de masa luam o tableta de Cromdiet si mancam doi crenvusti fierti. La pranz: o tableta de Cromdiet cu o jumatate de ora inainte de masa, un ou fiert tare si un iaurt (125 g). Seara: o tableta de Cromdiet cu o jumatate de ora inainte de masa si un grepfrut. Se beau zilnic minim doi litri de apa plata si ceai verde. Daca imi era extraordinar de foame mancam un fruct sau un morcov.
Tabletele de Cromdiet de la Walmark le-am luat doar in primele doua saptamani de cura si apoi o data pe zi. Dupa cele doua saptamani drastice am inceput sa mananc ciorbe fara carne sau grasime si o data pe saptamana, o paine graham de 150 g.
Multa bafta celor ce vor sa incerce si rabdare. Nu se poate slabi peste noapte.

Noiembrie 2005

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate