Am slabit 17 kilograme

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Numele meu este Oana si sunt o fana a revistei Slab sau Gras, citind-o cu mare placere de fiecare data cand apare un nou numar.
Am 19 ani, iar in urma cu 1 an m-am hotarat sa slabesc, eram foarte nemultumita de felul in care aratam. Aveam 68 de kilograme la numai 1.60 m… aratam groaznic.Asa ca m-am hotarat sa elimin din alimentatia mea tot ce ingrasa. Am eliminat pe rand painea alba, ducliurile, prajelile, iar alimentatia mea era formata doar din fructe, legume, iaurturi si carne, pe care o mancam fiarta sau la gratar.

Timp de 1 an doar asa am mancat si am ajuns la 51 de kilograme. Pe langa alimentatie, am inceput sa fac si foarte mult sport, m-am inscris la o sala de fitness, unde mergeam de 5-6 ori pe saptamana, apoi am mers la aerobic si tae-bo.
Acum ma simt foarte bine si sunt in sfarsit multumita de mine, fac sport in continuare, iar alimentatia mea este aceeasi ca in timpul regimului, pentru ca acesta este stilul de viata potrivit pentru mine.

Succes tuturor celor ce vor sa inceapa lupta cu kilogramele!
                   Cu drag, Oana

Noiembrie 2007

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate