Alternative destepte care iti satisfac pofta de junk food

Timp estimat de citire0 minute, 52 secunde

Stim cat de chinuitor este ca, in timp ce tii dieta, sa treci pe langa o patiserie dinspre care se simt arome imbietoare sau sa iesi in oras cu un amic care isi comanda pizza, in timp ce tu tragi de o salata.

Insa un studiu nou de la Universitatea Stanford arata ca iti poti satisface pofta de alimente nesanatoase, insa in portii foarte mici. De fapt, aceasta metoda este mai eficienta pe termen lung decat eliminarea completa a alimentelor de tip junk, arata cercetatorii. Iata cateva metode destepte prin care poti mentine portiile de junk food sub control:

– Pofta de cartofi prajiti: pune cativa cartofi prajiti pe farfurie, alaturi de o multime de legume si branza feta.

– Pofta de pizza: mananca o felie de pizza, alaturi de o salata mare.

– Pofta de ciocolata: cumpara cea mai mica ciocolata din magazin – nu cumpara una mare, pentru ca iti va fi greu sa te opresti din mancat.

– Pofta de gogosi: cumpara o gogoasa mica si mananc-o alaturi de fructe proaspete.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate