Alergatori din 12 tari si sportivi renumiti vin la Ziua Sportului la Zalau

Timp estimat de citire3 minute, 4 secunde

Ziua Sportului, cel mai mare proiect sportiv dedicat comunitatii, se intoarce la Zalau cu prima editie internationala. Evenimentul organizat de TenarisSilcotub va avea loc sambata, 5 mai 2012, in Piata 1 Decembrie 1918, incepand cu ora 8:00.

La Ziua Sportului, participanti de toate varstele sunt invitati sa se imprieteneasca cu sportul si sa ii descopere beneficiile pentru sanatate. Acestia vor putea alerga la crosurile de 10 km si 3 km si vor putea face miscare in diferite forme la zonele de fotbal, volei, baschet si competiții de familie, unde vor fi probe dedicate parintilor si copiilor – alergare, viteza, stafeta, precum si jocuri gonflabile.

La start, alaturi de comunitatea din Zalau si angajati TenarisSilcotub din Zalau si Calarasi se vor alinia angajati Tenaris din 11 tari: Argentina, Brazilia, Canada, Columbia, Guatemala, Indonezia, Italia, Japonia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Uruguay.

“TenarisSilcotub a dat startul miscarii pentru sanatate in 2011, cu doua editii de succes organizate la Zalau si Calarasi. In 2012 ni se alatura colegi din 11 tari intr-un eveniment care promoveaza un stil de viata sanatos si, totodata, integrarea multiculturala. Ziua Sportului ne ofera noua, tuturor, o ocazie unica de a ne face cunoscute valorile, cultura si traditiile pe patru continente. Cu sprijinul partenerilor si impreuna cu intreaga comunitate, punem Zalaul pe harta mondiala a miscarii pentru sanatate!”, a spus Gabriel Podskubka, Presedintele Consiliului de Administratie TenarisSilcotub.  

Sportivi renumiti incurajeaza alergatorii la Ziua Sportului

Marius Urzica, multiplu campion olimpic, mondial si european la gimnastica, si Ghita Muresan, singurul roman care a activat in NBA, vor sosi la Zalau cu ocazia evenimentului Ziua Sportului. Acestia ii vor sustine pe alergatori si ii vor incuraja pe toti participantii sa faca din miscare, o componenta a vietii lor de zi cu zi.

De asemenea, Cabral si Gianina Corondan ii vor mobiliza pe cei prezenti la Ziua Sportului.

Ultimele zile de inscrieri online la Crosul de 10 km

Ambele crosuri, de 10 km si 3 km, se vor desfasura pe Bulevardul Mihai Viteazul, cu plecare de la Casa de Cultura a Sindicatelor, trecerea de pietoni din fata ceasului.

Pentru crosul de 10 km, al carui start va fi la ora 10:00, alergatorii se mai pot inscrie online pe site-ul www.ziuasportuluitenaris.ro pana la data de 3 mai sau vineri, 4 mai, intre orele 9:00 si 19:00, la corturile amenajate in Piata 1 Decembrie 1918. Cei care accepta provocarea celor 10 km vor mai avea o ultima sansa sa se inscrie in ziua evenimentului, pe 5 mai 2011, intre orele 08:00 – 09:30.

Alergatorii crosului de 3 km vor auzi fluierul de start la ora 12:00, iar inscrierile se vor face exclusiv in dimineata competitiei, intre orele 8:00-11:30, in Piata 1 Decembrie 1918.

Clasarea alergatorilor pentru ambele crosuri va fi facuta cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronica. Pentru ridicarea cipurilor, cei inscrisi in competitie trebuie sa se prezinte cu doua ore inainte de inceperea cursei, predarea fiind realizata pe baza cartii de identitate.

Premii pentru miscare

Premiile oferite in cadrul celor doua crosuri constau in bani si aparate electronice pentru crosul de 10 km (concurenti care nu sunt angajati TenarisSilcotub: locul I – 1000 lei, locul II: 750 lei, locul III: 500 lei; angajati TenarisSilcotub: locul I: Tableta Samsung Galaxy Tab, locul II: iPod Nano, locul III: eBook Reader) si vouchere pentru echipament sportiv pentru crosul de 3 km (locul I: voucher in valoare de 500 lei, locul II: voucher in valoare de 350 lei, locul III: voucher in valoare de 250 lei).

In plus, toti alergatorii vor putea castiga unul dintre premiile tombolei: camere video, aparate foto compacte, aparate stepper, seturi rachete de tenis de camp, mingi Magic Ball. Pentru a participa, fiecare alergator trebuie sa completeze talonul de participare primit la inscriere si sa il introduca in urna la finalul competitiilor.

 Pe langa premiile oferite la cele doua crosuri, participantii vor putea castiga diferite premii in cadrul mini-competitiilor organizate

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate