Urmareste in direct la Romania TV, pe 24 decembrie, ora 12:30, extragerea castigatorilor masinilor Dacia oferite de Catena!

Timp estimat de citire1 minut, 6 secunde

In Ajun de Craciun, pe 24 decembrie, Farmacia inimii Catena te invita sa urmaresti in transmisiune directa, la Romania TV, de la ora 12:30, extragerea castigatorilor celor 10 autoturisme oferite in cadrul campaniei „Mos Craciun iti poate da o Dacia pentru inima ta”, desfasurata in perioada 13 noiembrie – 20 decembrie.

Taloanele castigatoare extrase vor fi validate in doua etape. Prima, prin verificarea datelor de pe talon de catre comisia formata din Alina Marinescu, director general Catena, Eduard Sandulescu, coordonator marketing OTC si non-farma si Alexandra Ionica, avocat.

In cea de-a doua etapa, castigatorul va fi contactat telefonic pentru a i se oferi toate detaliile necesare si va fi invitat in farmacie, cu cartea de identitate si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul. Abia dupa confirmarea acestor date, castigatorul poate intra in posesia premiului.

In situatia in care castigatorul anuntat nu se prezinta in farmacie sau nu se poate identifica cu actele inscrise pe talon si bonul fiscal in baza caruia a completat talonul, se va apela la taloanele de rezerva. Ele sunt in numar de zece si vor fi extrase tot pe 24 decembrie, in direct la Romania TV, urmand sa fie validate de aceeasi comisie. Astfel, in cazul in care vor exista taloane castigatoare care nu se vor valida in farmacie, conform regulamentului, atunci se va apela la taloanele de rezerva, in functie de ordinea extragerii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate