Supra Fashion: moda pentru supraponderali, pe 25 februarie la BUCURESTI

Timp estimat de citire1 minut, 11 secunde

Asociatia SUPRA organizeaza in Bucuresti, pe 25 februarie 2017, in sala 6 a Happy Cinema din Liberty Center intre orele 11:00 si 14:00, primul atelier practic din Romania dedicat modei pentru persoane supraponderale. Evenimentul deschide o serie de seminare tematice practice legate de viata cu kilograme in plus si va fi sustinut de specialisti in coaching, NLP si stil vestimentar.

Intotdeauna exista o legatura intre obezitate si anumite dezechilibre emotionale, suferinte, probleme.”, afirma Magda Dragan, Presedinta Asociatiei SUPRA. „Din pacate, obezitatea nu face decat sa adauge o greutate in plus problemelor existente; prin seminarele SUPRA Fashion vrem sa redefinim modul in care isi alege hainele o persoana supraponderala – hainele potrivite nu trebuie sa ascunda, ci sa puna in valoare si sa dea celui sau celei care le poarta o stare de bine, de multumire de sine”, explica Magda Dragan.

Seminarul este organizat de Asociatia SUPRA in parteneriat cu Madame Briolette si Happy Cinema si va fi sustinut de Magda Dragan, coach si NLP Practitioner, Cristiana Ilcau, coach si Master NLP si Wilhemina Arz, designer vestimentar. Taxa de participare este 80 de lei, iar inscrierile se fac pe site, la www.asociatia-supra.ro/supra-fashion sau prin e-mail, la adresa: office@asociatia-supra.ro.

Programul seminarului

Partea 1: Cum ne purtam kilogramele in plus? – cu Magda Dragan (coach, NLP Practitioner)

Partea 2: Descopera femeia din tine si puterea feminitatii tale – cu Cristiana Ilcau (coach, Master NLP)

Consultanta si sfaturi legate de stil – cu Wilhelmina Arz si Madame Briolette

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate