Sucul din sfecla rosie creste rezistenta mushilor

Timp estimat de citire0 minute, 29 secunde

Un studiu recent, realizat de cercetatorii din cadrul Universitatii Exeter, Marea Britanie, a demonstrat ca sucul din sfecla rosie face muschii mai puternici.Studiul a fost efectuat pe voluntari cu varste cuprinse intre 19-38 ani. Acestia au fost supusi unor exercitii fizice de diferite intensitati. Jumatate de litru de suc de sfecla rosie consumat zilnic timp de o saptamana a marit rezistenta la oboseala cu 16%. Cercetatorii au explicat ca acest lucru a fost posibil deoarece bautura a dublat cantitatea de nitrati din sange. Asadar, e indicat sa consumi suc din sfecla rosie inainte de a merge la sala!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate