Pentru a fi in ton cu moda, Lindsady Lohan a devenit anorexica

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

De cele mai multe ori, adolescentele din zilele noastre cauta sa urmeze un etalon de frumusete care nu este tocmai sanatos. 


Din acest motiv ele se infometeaza exagerat, ajungand sa se confrunte cu serioase probleme de sanatate. Este si cazul tinerei actrite si cantarete Lindsady Lohan care a recunoscut recent ca la inceputul acestui an suferea de anorexie. “Mereu mi se spunea ca sunt prea grasa, pana am ajuns sa cred ca asa este. Considerandu-ma prea grasa fata de fetele care aveau aceeasi varsta cu a mea, am decis, la 19 ani, sa adopt un regim foarte strict”, a povestit Lindsday.  Dandu-si seama ca a devenit anorexica, cantareata a renuntat ulterior la cura de slabire si a incercat sa recastige kilogramele pierdute. “Am fost dusa de val si, probabil, mi-am neglijat propria persoana. De aceea le recomand tuturor fetelor sa nu faca excese atunci cand intentioneaza sa tina o cura de slabire”, a mai spus cantareata.

Mirela Dadacus


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate