Oraselul Copiilor, neincapator in ziua a doua a Festivalului Inimii Catena

Timp estimat de citire1 minut, 6 secunde

 

Animat de zambete, muzica, dans, distractie, karaoke, tombola, flashmob si strigatele de bucurie ale miilor de oameni care au venit la cea de-a doua zi a Festivalului Inimii Catena, Oraselul copiilor a fost aproape neincapator!

Sub genericul „Inima de roman”, megaconcertul de muzica populara si de petrecere prezentat de Varul Sandel a fost un real succes, judecand dupa toate emotiile traite in mod vizibil: ale multimii prezente, ale artistilor, ale noastre, ale tuturor celor care ne-au sustinut.

Festivalul Inimii Catena a umplut Oraseul Copiilor si a facut sa bata la unison mii de inimi

Distractia si voia buna in cea de-a doua zi a Festivalului au fost asigurate de recitalurile sustinute de indragitii artistii Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul „Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste, alaturi de inegalabilii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Gazda serii, Varul Sandel, a intretinut atmosfera si i-a invitat pe toti cei prezenti sa participe la numeroasele concursuri de karaoke, tombola si momente de improvizatie, cu premii pe masura: carucioare colorate pline cu cadouri, mii de baloane colorate, stegulete, produse exclusiv disponibile in farmaciile Catena, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor. In urma tombolei organizate, s-a oferit o tableta Galaxy Tab S2.

Evenimentul artistic Festivalul Inimii Catena a fost organizat de Farmacia Inimii Catena, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate