Nestlé Fitness lanseaza Programul pentru un abdomen plat in pasi de Samba

Timp estimat de citire:

1 minut, 3 secunde

Cerealele Nestlé Fitness te pregatesc pentru a fi in cea mai buna forma vara aceasta! Programul pentru un abdomen plat oferit gratuit de Nestlé Fitness te va ajuta si in acest an sa-ti tonifici abdomenul si sa te distrezi in acelasi timp!

Nestlé Fitness lanseaza Programul Abdomen Plat in pasi de Samba – o metoda distractiva de a arde calorii in timp ce iti tonifici muschii. Utilizeaza codul imprimat pe partea interioara a ambalajului promotional Nestlé Fitness Samba pentru a accesa si invata programele speciale de dans. Cu un singur click, poti alege programul Street Dance sau Party Groove, in care coregraful Nestlé Fitness, Nuno, te invata cum sa ai un abdomen tonifiat in ritm de Samba.

Pentru a avea rezultate sigure, Nestlé Fitness iti recomanda sa urmezi 3 pasi simpli: exercitii fizice pentru abdomen, dans si o alimentatie echilibrata.

Tonifica-te cu exercitiile specializate pentru abdomen, danseaza pe ritm de Samba si nu uita de o alimentatie echilibrata si variata. Este foarte important sa includem in dieta zilnica cât mai multe legume si fructe precum si cerealele integrale continute si de Nestlé Fitness, pentru un mic dejun hranitor, bogat in nutrienti.

Mai multe detalii poti gasi pe site-ul www.nestle-fitness.com/ro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate