La Catena o inimă sănătoasă iubește mai mult!

Timp estimat de citire:

1 minut, 29 secunde

An de an, Catena are grijă de inima dumneavoastră, pentru că „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!”. De Ziua Îndrăgostiţilor, Farmacia inimii a pregătit pacienţilor o nouă ediţie a broşurii dedicate sănătăţii inimii, cadouri şi oferte speciale. Broşura „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” este tiparită în sute de mii de exemplare şi este disponibilă gratuit în farmaciile Catena din întreaga ţară. Un amplu program de informare şi de prevenire a afecţiunilor cardiovasculare din România, campania „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” a devenit o tradiţie pentru români, ajungând la al 11-lea an consecutiv.

Farmacia inimii vă așteaptă cu surprize

Materiale promoţionale şi informative, cadouri, dar şi reduceri substanţiale la suplimentele pentru prevenirea afecţiunilor inimii sunt doar câteva dintre surprizele oferite de Catena cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Nu uitaţi că iubirea nu ţine cont de vârstă şi doar având grijă de sănătatea inimii vom putea dărui din toată inima iubire celor dragi. De aceea, în fiecare an, Catena celebrează Ziua Îndrăgostiţilor atrăgând atenţia asupra problemelor cauzate de afecţiunile inimii și asupra importanței prevenirii acestora. Sănătatea inimii stă în mâinile dumneavoastră!

În cei 11 ani ai campaniei „O inimă sănătoasă iubeşte mai mult!” au fost distribuite peste 5 milioane de broşuri informative, cel puţin tot atâtea milioane de români beneficiind de sfaturile profesioniste ale specialiştilor Catena în privinţa prevenirii afecţiunilor cardiovasculare. În plus, pacienţii s-au bucurat, în fiecare an, de reduceri şi promoţii impresionante la produsele dedicate sănătăţii inimii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate