Jennifer Lopez, Sexy Diva

Timp estimat de citire1 minut, 54 secunde

Simpla pronuntare a numelui ei aprinde scantei in mintile barbatilor. Ce conteaza ca are 40 de ani, este casatorita si mamica de gemeni?! Jennifer Lopez este artista care incinge atmosfera cu ritmurile sale RnB, cu posteriorul deja marca inregistrata si miscarile dementiale. J-Lo rocks!Vazand-o in ultimul videoclip, este greu de crezut ca Jenny are acasa gemeni de doi anisori! In ciuda faptului ca in 2008, pe perioada sarcinii cu Emme si Max, cantareata luase in greutate 23 de kilograme, acum arata extraordinar! Dar cum a reusit?

Fitness-fanatic
Fara sa iroseasca macar o secunda, practic imediat dupa ce si-a revenit putin, Jennifer a dat sala de nasteri pe sala de sport! Socata de schimbarile pe care o sarcina cu gemeni le-a lasat pe trupul ei, sub atenta supraveghere a antrenorului sau personal, Lopez a inceput un program de slabit in regim militaresc. Telul suprem: 56 de kilograme! Gunnar Peterson, guru in materie de fitness, s-a mutat, la propriu, in vila familiei Anthony, pentru ca diva sa nu aiba vreo scuza ca sa lipseasca de la sedintele de sport. Timp de trei luni, zi de zi, Jenny s-a trezit la 4 dimineata. Incepea programul cu o ora de Pilates, o ora de cardio, dupa care urmau exercitiile de pregatire, toate cu scopul de a scapa de 4 kg pe saptamana si de a se pregati pentru triatlon, un vis pe care diva l-a avut inca din copilarie.

Carbohidratii, subiect tabu

In incercarea de a-si redobandi formele apetisante, J. Lo a redus carbohidratii din alimentatia ei, limitandu-si portiile de mancare la 1400 de calorii pe zi. Frumoasa vedeta a apelat la serviciile de catering Fresh Mommy, o firma ce livreaza la domiciliu produse eco, special concepute pentru mamicile ce vor sa slabeasca.

Si toate eforturile ei au dat rezultat! Iat-o, in 2010, mai supla si mai sexy ca niciodata, cu talie de viespe, piele catifelata si niciun semn care sa tradeze sarcina dubla pe care a avut-o! Jenny a ramas aceeasi artista de succes, aceeasi diva completa, o profesionista desavarsita. Ne canta despre pantofii ei „Louboutin” si noua ne place, promoveaza filme in care joaca si noi le vizionam, lanseaza parfumuri ce-i poarta numele si miros a insule exotice si a zahar ars, iar noi le cumparam. Pentru ca noi toti o adoram pe Jennifer Lopez!

Diana Sorescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate