Giani Kirita: “Alimentatia e cea mai importanta, sportul te ajuta!”

Timp estimat de citire2 minute, 56 secunde

Proaspat intors de la Exatlon, de data aceasta din postura de antrenor, Giani Kirita ne-a acordat un interviu in exclusivitate in care ne-a dezvaluit cum a reusit sa se reinventeze, devenind om de televiziune dupa ce a avut o cariera stralucita ca fotbalist. Ce ar fi facut daca nu reusea in fotbal, cum se vede Exatlonul atat din postura de concurent, cat si din cea de antrenor, dar si cum arata stilul lui de viata, veti citi in randurile de mai jos!

Giani Kirita ne-a raspuns curiozitatilor intr-un interviu care ni-l dezvaluie asa cum ne asteptam: puternic, determinat si sincer!

Daca nu ajungeai fotbalist, in ce alt domeniu crezi ca ai fi reusit?

Fotbalul a fost, este si va ramane marea mea pasiune. Nu m-am vazut facand altceva decat fotbal la nivel profesionist, dar pentru ca de mic mi-au placut masinile si tot ce tine de functionarea lor, cred ca as fi fost un bun mecanic auto.

Cum a fost tranzitia de la fotbalist la om de televziune?

A fost o trecere brusca, nu credeam ca o sa reusesc vreodata in televiziune, care este un domeniu atat de dinamic si in care trebuie sa te reinventezi mereu. Cu timpul mi-am dovedit mie insumi ca pot face si altceva in afara de fotbal si sunt norocos ca am intalnit oameni care au crezut in mine si in faptul ca pot face performanta si in televiziune.

Ne poti spune care este cel mai drag moment al carierei de fotbalist?

Sunt multe, dar cele mai frumoase victorii si cele mai mari satisfactii le-am avut in meciurile contra Stelei, victoriile contra Stelei.

In ce postura nu o sa te vedem niciodata?

Niciodata, chiar niciodata nu voi putea fi antrenor la Steaua, pentru ca am trait in spiritul lui Dinamo, am avut o cariera frumoasa la Dinamo si nu am cum sa ajung vreodata la rivala noastra de moarte.

Cum iti place cel mai mult sa-ti petreci timpul liber?

In primul rand cu copiii mei, imi place sa petrec cu prietenii si sa fac sport. Dar cel mai mult ma dedic familiei, care este pe primul plan pentru mine.

Cum ai simtit experienta Exatlonului din postura de antrenor?

Exatlonul, fie ca esti concurent, fie ca esti antrenor, reprezinta o experienta unica, frumoasa, extraordinara. Din postura de antrenor, a fost la fel de intensa, poate chiar mai intensa, si eu m-am daruit total echipelor pe care le-am antrenat, atat in cel de-al doilea sezon, cat si in cel de-al treilea.

In primul sezon te-ai consumat mult si ai slabit, acum cum esti?

Da, am slabit 16 kilograme, conditiile din primul sezon au fost mai dure, dar m-am intors intr-o forma fizica buna, pe care ma straduiesc sa o mentin si acum. Consumul cred ca a fost dublu in calitate de antrenor in cele doua sezoane, comparativ cu cea de concurent, dar sunt bine si ma bucur de tot ce mi se intampla frumos in viata.

Ce ai descoperit inedit la tine dupa experienta Exatlon?

Atat in primul sezon, cand am fost concurent, cat si in celelalte doua, in care am fost antrenor, am descoperit ca temperamentul meu ramane acelasi. Eu credeam ca ma pot schimba, dar se pare ca nu exista asa ceva.

Ce inseamna pentru tine sa fii sanatos. Cum ai defini „sanatatea”?

Sanatate inseamna foarte mult sport si o dieta corespunzatoare, multa miscare si fara excese in alimentatie. Chiar si viata de noapte este sanatoasa daca ai o limita. In tot ceea ce facem, pentru a fi sanatosi, trebuie sa avem echilibru.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate