Detoxicolon, alegerea naturală

Timp estimat de citire4 minute, 32 secunde

Nu numai că de acum te poţi bucura de un mod mai simplu şi mai avantajos de a administra Detoxicolon, prin comprimate, dar te poţi bucura şi de o cură de detoxifiere ”comprimată”, de numai 21 de zile!

Pentru a fi eficientă, o cură de detoxifiere are nevoie de cele mai bune ingrediente. Şi când spunem bune ne referim atât la plantele cu efectele cele mai puternice necesare detoxifierii organismului, ci şi la cele mai bune plante din punct de vedere al calităţii, culese şi condiţionate „ca la carte”!

Reţeta Detoxicolon comprimate a fost creată special pentru un efect optim exact din plantele care sunt „aşa cum trebuie”.  Exact acele plante care în combinaţia potrivită şi cu dozajele potrivite fac să ne simţim din nou uşoare ca fulgul şi pline de energie!

Vă propunem să trecem în spatele „cortinei” şi să vedem cine este responsabil de energia noastră regăsită, de tranzitul perfect şi de pielea noastră strălucitoare!

Plante cu har

Detoxicolon este soluţia de detoxifiere de la Dacia Plant care ne ajută ca, în numai 21 de zile, să ne recăpătăm energia, pofta de viaţă şi să ne simţim din nou uşoare! În comprimatele Detoxicolon vom regăsi plante cu efecte detoxifiante, antiinflamatoare, antioxidante, care ajută la curăţarea colonului, locul unde se acumulează în exces toxinele şi la ameliorarea simptomelor asociate cu acestea: oboseală, inflamaţie, tranzit intestinal dificil etc.

Aloe Vera

Aloe vera este o plantă excepțională, cu zeci de substanţe benefice pentru sănătatea şi frumuseţea noastră.  Aloe vera îmbunătățește confortul digestiv, ajută la controlul glicemiei, întărește apărarea naturală a organismului, contribuie la sănătatea pielii, susţine sănătatea intestinală şi ajută la funcționarea optimă a sistemului digestiv.

Combate constipaţia şi simptomele neplăcute asociate cu aceasta şi ajută la digestie. Are efecte anestezice asupra ulcerelor, precum și acțiuni bactericide, coagulante, dezinfectante și vindecătoare. În plus, aloe vera scade semnificativ secrețiile excesive din stomac.

Este bogată în vitamine, minerale și antioxidanți, acei nutrienți esenţiali organelor de detoxifiere  (ficat, rinichi, intestine) ca să funcţioneze optim!

Şi, la sfârşit, un mic secret:  unul dintre numeroasele beneficii aloe vera este natura sa alcalină, prin care contribuie la echilibrarea organismului nostru.

Psyllium (Plantago ovata)

Semințele de psyllium sunt minuscule (cca. 1.000 de semințe cântăresc aproape 2 g!) de unde și numele lor derivat din cuvântul grecesc psyllia, care înseamnă purice! Psyllium aparține categoriei așa-numitelor laxative de masă, formate din fibre, având proprietatea de a absorbi de câteva ori greutatea lor în apă.

Psyllium își datorează proprietățile medicinale mucilagiului pe care îl conține şi care este o substanță vegetală care se umflă la contactul cu apa pentru a forma un lichid vâscos.

Aceste proprietăţi fac din psyllium un remediu natural excelent care ajută la combaterea constipaţiei, reducerea nivelului de colesterol din sânge, prevenirea bolilor cardiovasculare, ameliorarea sindromului de colon iritabil şi reducerea glicemiei.

Senna (Cassia angustifolia)

Originară din India, senna (Cassia angustifolia) este cunoscută pentru proprietățile laxative ale frunzelor și fructelor sale.  Senna conține flavonoide, mucilagii, uleiuri esențiale și rășini. Efectele laxative ale senna se datorează unor substanţe numite glicozide antracenice care cresc secreția de lichide și mucus în intestin, previn reabsorbția apei și electroliților în intestin și stimulează motilitatea intestinală.

În plus, ajută la hidratarea scaunului, creşterea volumului acestuia şi uşurarea procesului de tranzit.

Crusin (Frangula alnus)

Cruşinul poate avea efecte laxative extrem de puternice şi de aceea este indicat să lăsaţi specialiştii să vă dozeze acest remediu natural. Este cunoscut pentru efectele sale laxative şi pentru cele de combatere a constipaţiei. Adăugat la Detoxicolon, ajută la eliminarea scaunului şi a plăcii de mucoid din intestinul gros.

Coriandru (Coriandrum sativum)

Dacă suferiți de balonare, dureri abdominale și alte tulburări digestive, atunci cunoaşteţi cu siguranţă efectele excelente ale coriandrului. Are proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene şi joacă un rol crucial în îmbunătățirea digestiei. Coriandrul stimulează enzimele și sucurile digestive care ajută la îmbunătăţirea digestiei şi are efecte de ameliorare a simptomelor sindromului colonului iritabil: dureri abdominale, crampe, balonare, diaree şi constipaţie.

Fenicul (Foeniculum vulgare)

Fenicului este o plantă medicinală și aromatică cunoscută și importantă, utilizată pe scară largă ca carminativ, digestiv, lactogog și diuretic și în tratarea afecțiunilor respiratorii și gastro-intestinale.

Testele farmacologice au demonstrat capacitatea feniculului de a manifesta activități antifungice, antibacteriene, antioxidante, antitrombotice și hepatoprotectoare, acordând sprijin la rațiunea din spatele mai multor utilizări terapeutice.

Ghimbir (Zingiber officinale)

Ghimbirul este eficient folosit astăzi pentru o serie de probleme medicale, inclusiv probleme digestive sau dureri menstruale. Are proprietăți antiinflamatorii și relaxante musculare şi ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui.  Se spune că compușii săi ajută la stimularea producției de salivă și bilă, împreună cu reducerea contracțiilor gastrice, care pot duce la gaze excesive. De asemenea, calmează tractul intestinal.

Iată deci că Detoxicolon reuneşte plantele cu efectele cele mai puternice de redare a sănătăţii intestinale, locul de unde este redată, cu blândeţe, starea noastră de sănătate!

Vezi produsul aici!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate