Cum am slabit 27 de kilograme

Timp estimat de citire1 minut, 23 secunde

Salut. Numele meu este Liviu Dandarila, am 35 de ani si vreau sa va povestesc cum am reusit sa slabesc. In urma cu 4 ani aveam „frumoasa” greutate de 95 de kilograme la inaltimea de 1.70 m.

Incepeam sa ma misc tot mai greu iar legarea sireturilor devenise chiar o aventura. Faptul ca fiul meu facuse 2 ani si trebuia sa alerg dupa el prin casa sau prin parc nu era deloc in favoarea mea. Am decis ca asa nu se mai poate si am inceput sa slabesc. Regimul meu nu a fost unul deosebit, ci s-a axat in primul rand pe modificari ale stilului de viata. Am eliminat prajelile, produsele de patiserie, painea, dulciurile, berea, sucurile carbogazoase.

Dimineata mancam putine cereale cu iaurt degresat, la pranz ceva facut pe grill, iar seara diverse salate. Daca intre timp mi se facea foame mancam diverse fructe. Rezultatele au fost spectaculoase pentru ca faceam foarte putine exceptii de la regim. In doua luni slabisem deja 15 kilograme. De aici a devenit mai greu si am inceput sa fac sport. Alergare si plimbare cu bicicleta pe distante din ce in ce mai mari. Asa am ajuns in urmatoarele 3 luni la 72 de kilograme, greutate la care m-am oprit cu mici oscilatii de +/- 2 kilograme. In ultimele luni m-am antrenat pentrtu maratonul international Cluj si am ajuns sa am undeva pe la 68 de kilograme si am hotarat ca e momentul sa va spun si eu povestea mea. Principalul meu sfat pentru cei care vor sa slabeasca este sa isi schimbe cu pasi mici stilul de viata si sa faca sport pentru ca astfel nu doar o sa slabeasca dar isi vor si mentine greutatea dorita.

Cu drag, Liviu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate