Crossfit by BootCamp Romania

Timp estimat de citire0 minute, 38 secunde

Echipa BootCamp Romania va invita sa va inscrieti la un antrenament ce va va solicita intregul sistem muscular! Un veritabil antrenament de Crossfit indoor!

 

Duminica, 20.01.2013, la Clubului Sportiv Ciprian Sora din incinta Salii Polivalente, echipa BootCamp Romania va invita sa va depasiti limitele in cadrul unui antrenament de Crossfit indoor ce dureaza 110 minute. Pentru a participa trebuie sa va rezervati locul achitand taxa de 30 ron la receptia Clubului Sportiv Ciprian Sora din cadrul Salii Polivalente.

In urma achitarii, echipa BootCamp Romania roaga participantii sa confirme telefonic la 0724666147.

Locurile sunt limitate. In cazul depasirii numarului de persoane admis de spatiu, se va organiza inca o serie de la ora 14.00

La finalul antrenamentului, toti participantii vor servi un supliment alimentar asigurat de Natural Plus.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate