Cantaretul Bruno Mars, revelatia momentului

Timp estimat de citire1 minut, 34 secunde

In 2010, Bruno Mars canta cu patos si isi dorea pe atunci sa devina miliardar si sa ne zambeasca frumos de pe copertele unor reviste celebre, urmand modele deja consacrate. Nu stim la cat este estimata acum averea cantaretului, dar intre timp Bruno a devenit unul dintre cei mai in voga artisti, anul acesta castigand nu mai putin de 6 trofee Grammy. Are o energie debordanta, zambetul la purtator, miscari ametitoare, talent nativ si o infatisare altfel. Sa-l numim… fabrica de hituri.

Peter Gene Hernandez, nascut pe 8 octombrie 1985, face parte dintr-o familie de muzicieni din Honolulu, Hawaii, si inca din copilarie si-a manifestat interesul fata de muzica. Bruno este porecla aleasa de tatal sau, deoarece i se parea ca fiul semana cu luptatorul Bruno Sammartino. Mars (planeta Marte) a venit ceva mai tarziu, ca urmare a lookului si personalitatii diferite.

Inceput nu tocmai promitator…

Dupa absolvirea scolii, Bruno s-a mutat in Los Angeles pentru a-si urma visul de a deveni muzician, dar planetele nu s-au aliniat chiar de la inceput. A semnat un contract cu casa de discuri Motown Records, dar fara niciun rezultat. A primit foarte multe refuzuri, in general i se reprosa ca nu are identitate muzicala si ca amesteca stilurile. A reusit insa cu Atlantic Records in 2009.

Featuringuri de succes

Succesul s-a intrezarit odata cu featuringurile alaturi de B.o.B. – piesa Nothin’ on You si Travie McCoy – Billionaire. Astfel ajuns in atentia publicului, incepe sa castige notorietate si sa devina din ce in ce mai indragit. Mars este un artist complet, nu doar cantaret, ci si compozitor si producator. A scris versurile unor melodii de succes, printre care Right Round –Flo Rida si Wavin’ Flag a lui K’naan.

Aparitia lui Bruno Mars la Super Bowl in 2016 este dintre prestatiile memorabile ale artistului. A cantat alaturi de Beyoncé si Coldplay si a impresionat audienta cu interpretarea muzicala si super coregrafia. Bruno este omul spectacolului…

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate