Ballance, trupa de acrobatie care a cucerit Romania

Timp estimat de citire3 minute, 13 secunde

Cu un trecut de gimnasti premiati, cei doi membri ai trupei de acrobatie Ballance, Dan Tazlauanu si Constantin Ciobotaru, amandoi in varsta de 26 de ani, au participat recent la competitia Romanii au talent de la PRO TV, unde au dobandit noi fani, dar mai ales fane, datorita spectacolului plin de emotie si forta musculara pe care l-au adus pe scena. Va invitam sa-i cunoasteti mai bine pe baietii de la trupa Ballance prin intermediul interviului realizat de Slab sau Gras!

Slab sau Gras: Acrobatia maini in maini este destul de putin cunoscuta in Romania, insa devine din ce in ce mai populara in urma participarii voastre la emisiunea Romanii au talent. Cum ati descoperit voi acest domeniu si cum a aparut trupa Balance?
Ballance: Am descoperit acest domeniu din pura intamplare. Dupa ce ne-am lasat de gimnastica si break-dance, am vazut un numar de maini in maini intr-un spectacol de circ. Incet, incet, am inceput sa ne uitam tot mai mult pe internet, am urmarit numerele prezentate la Cirque du Soleil, am pus cap la cap elementele vazute la altii, am inventat si noi cateva si asa am ajuns la numarul pe care il facem azi.

Slab sau Gras: Pentru a face astfel de numere de acrobatie este nevoie de foarte multa munca si forta musculara. Care este rutina voastra zilnica de antrenament?
Ballance: Avem in jur de trei ore de antrenament, cate 5 zile pe saptamana. Inainte era mult mai mult, cate 2 antrenamente pe zi, a cate 2-3 ore. Acum, insa, ne dezvoltam antrenamentele in functie de starea fizica, psihica si de numarul de spectacole pe care il avem. Elementele asupra carora insistam sunt fie elementele noi, fie cele pe care vrem sa le imbunatatim.

Slab sau Gras: Aveti si un regim alimentar strict?
Ballance: Ne-am impus si cateva reguli stricte, incercand de asemenea sa ne mentinem o alimentatie echilibrata. Acum 2 ani am inceput sa tinem un regim special in perioadele mai aglomerate: mancam cereale si proteine de cea mai buna calitate (peste, oua). Asa cum spune un vechi proverb, „dimineata mananci ca un rege, la pranz mai putin si seara mai deloc”.

Slab sau Gras: Care sunt cele mai mari provocari cu care v-ati confruntat de-a lungul carierei voastre sportive?
Ballance: Sa incepem cu noi doi ca si caractere. A fost destul de greu sa ramanem impreuna pentru ca, neavand un antrenor si nici experienta, aveam tot felul de discutii, nu stiam care dintre noi greseste, nu era nimeni care sa ne spuna ce era bine si ce nu. Bineinteles ca, pe parcurs, am rezolvat asta, insa au aparut probleme inevitabile legate de sanatate, dar si din acest lucru am avut ceva de invatat, si anume cum sa ne menajam mai bine.

Slab sau Gras: Care este cea mai mare realizare cu care va mandriti?
Ballance: Cele mai mari realizari pentru trupa noastra au fost, pe rand, participarea la Festivalul International de Circ (Cirque de Monde) si, bineinteles, prezenta in finala competitiei „Romanii au talent”.

Slab sau Gras: Numarul vostru de acrobatie este impresionant pentru toata lumea, insa fetele, in special, s-au aratat incantate si de faptul ca ati renuntat la tricouri. Ati castigat multe fane in urma participarii la aceasta competitie?
Ballance: Asa cum probabil v-ati dat seama, exista si un mod teatral de a prezenta numarul. Pentru ca munca noastra ne lucreaza corpul, incercam sa folosim si asta in avantajul numarului pe care il prezentam in fata a mii de oameni. si da, cred ca in urma participarii la aceasta competitie am castigat mai multe fane decat fani.

Slab sau Gras: Ce planuri de viitor aveti?
Ballance: In viitor, am vrea sa facem un spectacol de aproximativ o ora impreuna cu alti artisti, spectacol pe care sa il prezentam in teatrele din Romania si, astfel, sa nu mai fim nevoiti sa plecam din tara.

Interviu: Raluca Mateescu
Foto: Pro TV

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate