9 kg in 3 saptamani

Timp estimat de citire1 minut, 25 secunde

Ma numesc Paunescu Camelia Cristina, sunt casnica, am 32 de ani si as vrea sa va felicit pentru aceasta minunata revista, “Slab sau Gras”, care le-a intrecut pe toate.Eu, inainte sa ma marit aveam 74 de kilograme si mi-am gasit o rochie atat de frumoasa incat am cumparat-o. Am avut ambitie foarte mare si in timp de trei saptamani am slabit noua kilograme. Prietenelor mele nu le-a venit sa creada. M-au intrebat cum am reusit. Raspunsul meu a fost: prin vointa si incredere. Si eram atat de fericita ca mi-am realizat visul, de a arata bine in rochia de mireasa. Tuturor fetelor care se gandesc sa se marite si vor sa slabeasca le recomand o reteta foarte buna si usoara.

Cum am slabit eu?
Mic dejun: Doua felii de paine prajita cu putina margarina. Se pot bea sucuri naturale din fructe de sezon, apa plata sau un pahar mare de apa cu 1/2 lamaie sau ceaiuri indulcite doar cu miere.
Pranz: Doua snitele din soia fierte, apoi prajite cu malai; se beau sucuri naturale, apa plata sau un pahar mare de apa cu 1/2 lamaie.
Seara: O pulpa de pui la gratar sau 150 g carne de vitel la gratar cu trei cartofi fierti sau copti la cuptor. Se mananca separat cartofii de carne, se bea apa plata sau un pahar mare de apa cu o lamaie.

Retineti!
Acest regim se tine trei saptamani numai ca in a doua saptamana se schimba pranzul cu cina iar seara raman numai cartofii. Se recomanda multe fructe de sezon: mere, pere, caise, prune, pepene galben sau verde, capsuni, ananas, zmeura. Se bea apa plata, doi litri pe zi. O sa fiti foarte  frumoase, cu un corp minunat. Succes! 

Aprilie 2005

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu