50 Cent, reteta de infometare cu iz VIP

Timp estimat de citire:

1 minut, 54 secunde

Survolam paginile de internet ale revistelor de peste ocean, cand dau de un articol-joculet „Recunoaste personajul!”. In fotografie, un barbat de culoare foarte slab, chel, cu osatura fetei proeminenta si o privire pierduta, bolnavicioasa. Ma uit cu atentie, stupoare: asta e rapperul 50 Cent!?Misterul mi-a fost elucidat repede, imediat ce am inceput sa citesc. Noua imagine (inspaimantatoare, de altfel!) se datoreaza unui proiect in care Curtis Jackson alias 50 Cent este angrenat. Este vorba despre un film ce prezinta viata unui jucator de fotbal diagnosticat cu cancer. Pentru rolul din „Things Fall Apart” cantaretul a slabit nu mai putin de 25 de kilograme in doar noua saptamani, el ajungand in acest timp record de la 97 de kilograme, la 72. Asta da cura de slabire draconica!

Arta cere sacrificii
Pozele cu pricina au fost postate chiar de rapper pe contul sau oficial de Twitter, iar din secunda doi, fanii s-au aratat extrem de ingrijorati de starea de sanatate a vedetei lor preferate. Reactia lui 50 Cent nu a intarziat insa: „Stati linistiti, imediat ce se termina filmarile, am sa ma apuc serios de mancat ca sa fiu in forma pentru turneu. Adevarul este ca mor de foame si acum, dar nu mai e mult si o sa fiu iar ca inainte”.

Dar ce a facut vedeta de a reusit sa slabeasca atat de drastic? Se pare ca timp de noua saptamani, 50 Cent a urmat o dieta exclusiv pe baza de lichide si a alergat zilnic trei ore pe banda electrica! Programul infernal caruia s-a supus l-a transformat intr-o varianta costeliva a sa, aproape de nerecunoscut.

Si alti actori au slabit drastic
50 Cent nu e nici primul sau ultimul care face asta: pentru rolul din drama psihologica „The Machinist”, actorul Christian Bale a slabit de la 84 de kilograme la 55, un pariu pe care l-a pus cu propria sanatate, un joc yo-yo ce putea sa il coste scump. El a reusit sa se emacieze consumand doar un mar pe zi si un castronel cu ton, timp de doua luni.

Sa fii actor nu e usor, iar rolurile impun uneori masuri radicale. Totusi, vedetele isi risca sanatatea apeland la diete drastice, insa noi speram ca 50 Cent o sa-si revina curand pentru ca il preferam cu pachetele de muschi nu cu coastele de vedere!

Diana Sorescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate