20 de kg in mod… natural

Timp estimat de citire:

1 minut, 40 secunde

Numele meu este Mihai Daniel, am 38 de ani si consider revista ‘Slab sau Gras” extrem de folositoare si plina de sfaturi utile.
La sfarsitul anului 2005, mai precis pe data de 07 decembrie, am spus: STOP alimentatiei nerationale, deoarece ajunsesem la 105 Kg la o inaltime de 1.72 m si nu ma simteam bine in pielea mea.Fiind fost sportiv de performanta (am practicat fotbalul si atletismul pana la varsta de 28 de ani), am recurs, in prima etapa, la folosirea bicicletei ergonomice, pe care o aveam de doi ani, dar o tineam doar de decor. Astfel, am inceput sa lucrez zilnic cite 30 de minute schimbind nivelul). A doua etapa a constat in schibarea modului de viata:
–    am renuntat, cu multa vointa, la dulciuri, bauturi carbogazoase si alcoolice, mancaruri grase
–    am respectat orele de masa, iar cina o serveam la ora 17, dupa aceasta ora, cind mi se facea foame consumam fructe. Fructele permise: mere, portocale, mandarine, grepfrut si 1-2 lamai zilnic.
–    am consumat ceai din plante si numai apa plata
–    alimentele pe care mi le-am permis: carne pui, peste la gratar sau cuptor, oua fierte tari, legume (varza alba si rosie, telina, morcovi, gulii) sub forma de salate, cartofi fierti sau copti, lactate (lapte si branza de vaca), orez, snitele de soia la gratar. Toate alimentele in cantitati reduse.
Rezultatele le-am observat dupa doua saptamini si m-am impulsionat.
Acum am 85 Kg si continui acest mod de viata.
Ca sa slabesc nu am urmat o dieta de slabire, ci am adoptat un stil de viata nou cu o alimentatie corecta si echilibrata si cel mai important: revenirea preocuparii unei activitati fizice.
Cu multa ambitie, miscare si sustinere morala din partea familiei am reusit sa “scap” de 20 de kg in zece saptamini.
Doresc multe realizari si aparitii revistei si celor care doresc sa slabeasca multa rabdare, perseverenta si nu uitati: faceti sport!
Eu am putut, vei putea si tu!

Mult succes!

Mai 2006

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**1**1**1**y spune:

    20 de kg??pozele sunt la fel…sa fim seriosi

Politica de confidentialitate