Weekend cu muzica si voie buna la Festivalul Inimii Catena

Timp estimat de citire1 minut, 2 secunde

Farmacia Inimii Catena, in parteneriat cu Primaria Sectorului 4, organizeaza sambata, 23 septembrie si duminica, 24 septembrie 2017, in Oraselul Copiilor, evenimentul artistic Festivalul Inimii Catena. Festivalul va reuni artisti cunoscuti ai momentului, intr-un spectacol unic in care muzica, distractia si voia buna se vor imbina cu concursuri cu premii, tombole si karaoke.

Festivalul Inimii Catena va incepe sambata la ora 17:00, cu surprize pentru public, si va continua cu o seara pop-dance, ale carei gazde vor fi Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu. Pe scena vor urca unii dintre cei mai iubiti artisti – Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nuca, Nico si What’s UP.

Duminica, de la ora 15:00, Varul Sandel va invita sa continuati distractia. Sub genericul „Inima de roman”, va avea loc un megaconcert de muzica populara si de petrecere asigurat de indragitii Aneta Stan, Florin Vasilica si Grupul „Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurau, Marius Zorila si Lavinia Goste. De asemenea, neobositii Stela Popescu si Alexandru Arsinel vor sustine momente umoristice.

In cadrul Festivalului Inimii Catena, vor avea loc mai multe concursuri, cu premii diverse: carucioare pentru cumparaturi, mii de ursuleti de plus, girafe pentru masurarea inaltimii copiilor. Castigatorii tombolei vor primi cate o tableta.

Accesul este liber. Nu uita! 23 si 24 septembrie, Festivalul Inimii Catena, Oraselul Copiilor.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate