Tassimo, primul aparat de cafea care stie sa citeasca, ajunge in Romania!

Timp estimat de citire:1 minut, 32 secunde

Din aceasta toamna, pe piata romaneasca este disponibil noul sistem de preparare a cafelei – Tassimo. Este primul sistem inteligent de pe piata, operat printr-o atingere de buton. Datorita tehnologiei inovatoare de citire a codurilor de bare inscrise pe capacul fiecarui T‑DISC de cafea, ciocolata sau lapte, vom obtine de fiecare data o bautura perfect preparata.

Tassimo imbina cea mai noua tehnologie Bosch cu cea mai inalta calitate a cafelei Jacobs Kronung si cu gustul fin al ciocolatei Milka.

Categoria de sisteme de cafea pe baza de capsule este inca la inceput de drum in Romania. Chiar daca pe piata sunt deja prezenti cativa jucatori, potentialul acestei categorii nu a fost inca pe deplin valorificat. Prioritatea noastra consta in construirea cat mai rapida a acestui segment in Romania, pentru ca un numar cat mai mare de consumatori romani sa se poata bucura de savuroasele cafele Jacobs si de cea mai fina ciocolata calda Milka, printr-o singura atingere de buton,” – a spus Andreea Bogdan, Brand Manager R&G and Soluble de la Kraft Foods Romania.

 Sistemul de cafea Tassimo a aparut pentru prima data in Franta in 2004. In momentul de fata, este prezent pe 9 piete europene: Franta, Germania, Marea Britanie, Austria, Elvetia, Spania, Grecia, Portugalia, Suedia, precum si in SUA si Canada. In 2011, este planificata intrarea pe 8 noi piete: Romania, Cehia, Slovacia, Polonia, Ucraina, Rusia, Norvegia si Danemarca.

Datorita sortimentelor diversificate de cafea si ciocolata calda, precum si inaltei calitati a aparatelor, Tassimo se vinde cu succes in fiecare dintre tarile mentionate si ocupa o pozitie cheie in categoria sa. Pe teritoriul Uniunii Europene au fost vandute pana acum peste 2,5 milioane de unitati. In anul 2010, a fost inregistrata o crestere de circa 40% a volumului de vanzari fata de anul anterior, iar consumatorii au savurat cafea si bauturi calde din peste 1 miliard de capsule!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate